umrumdadegil gmz10 bunlar da güzeldi cidden hepsini izledim 🥲 leyla ile mecnun ve emret komutanım hepsini bitirmedim tabi
gmz10 umrumdadegil bir de Yalancı Yarim var şimdi aklıma geldi😢sonu üzücü bir şekilde tamamlanamasa da çok severim
umrumdadegil semi29_ teşekkürler yabancı damattan sonra ekmek teknesi izleyeceğim ikiside çok önerildi merak ettim🤭
mucizegebee @umrumdadegil benimde aynı şekilde ne zaman okuldan gelsem tv’de açık olurdu izlerken geçmişe gidiyorum 🥺
umrumdadegil mucizegebee ağlamak istiyorum o günleri hatırlayınca😭 her şey çok güzeldi şarkısını söylerdim hala daha açar dinlerim arada 🥲
ibcmom 1Ali hımym aslında friendsin uyarlaması onu da izleyebilirsiniz. the big bang theory, 7 numara, glee, gossip girl. ben liseden beri sitcom diziler izliyorum bunlar en sevdiklerim 😂
umrumdadegil mucizegebee canımm🤍 düşünüyorum acaba bundan 10 yıl sonra da bu günlerimizi özleyecek miyiz yoksa hep yine o daha eski dönemde mi kalacağız 🥺
mucizegebee @umrumdadegil gelen gideni aratır derler o günlerle birlikte belkide bu günleri de özleyeceğizdir😭
umrumdadegil mucizegebee malesef çok doğru gelen gideni hep aratıyor 😓 ama ne bileyim ya o zamanlar hep başkaydı keşke daha erken doğsaydım da daha fazla o dönemlerde vakit geçirebilseydim diyorum. Evet şimdi de teknoloji vs her şey elinizin altında ama o mutluluk ve güven yok 😓
1Ali ibcmom çok teşekkür ederim ben ilk defa bu tarz dizi izledim hoşuma gitti akıyor insanı boğmuyor dediklerinize de göz atıp bugün birine başlıycam🥰