mrvcermeli umrumdadegil valla ben hala izliyorum sihirli annemi bile izliyorum :))) ekmek teknesi tv2 deydi sanırım yayınlanıyor akşam 7 gibi izlerim ara sıra güzel valla şimdi ki dizilere on basarlar.
umrumdadegil mrvcermeli onu merak ediyorum aslında şimdi önce yabancı damat izleyeceğim sonra ona bakacağım muhtemelen 😂
Gamzeli_03 mrvcermeli ayyy o kadar eskilere gidince duygulandım çiçek taksi vardı kanal çekmez cızırtı bile olsa izlerdim çılgın Bediş 😭🤲🏻ah be çocukluğum
mucizegebee Beni affet star tv’de çıkardı 1000 küsur bölüm sürmüştü 🫢 yaprak dökümü ve aşk yeniden bunları defalarca bitirdim
umrumdadegil mucizegebee ah beni affet 🥲😍 bayılıyorum o diziye en iyi günlük diziydi net üstüne çıkan olmadı 😍 okuldan gelip heyecanla izlerdim çok özledim o günleri 🥺
Gamzeli_03 umrumdadegil adını Feriha koydum özeti 😂 başları izledim sonra bırakmıştım çok sıkıcı geldi bana
mrvcermeli Gamzeli_03 ahahahha ama çok güzeldi ya keşke eskiye dönsek valla çok isterdim yaa çok değerini bilirdim o yılların
gmz10 umrumdadegil Leyla ile Mecnun Kardeş payı Emret Komutanım Baba Candır Yabancı dizlerden Friends ve How I Met Your Mother Tekrar tekrar izliyorum bunları sıkıldıkça
umrumdadegil gmz10 bunlar da güzeldi cidden hepsini izledim 🥲 leyla ile mecnun ve emret komutanım hepsini bitirmedim tabi
Gamzeli_03 mrvcermeli en güzel yıllar i zaman da kaldı 2000 geldi bütün kötülükleri d beraberinde getirdi 😭
umrumdadegil semi29_ teşekkürler yabancı damattan sonra ekmek teknesi izleyeceğim ikiside çok önerildi merak ettim🤭
mrvcermeli Gamzeli_03 valla çok güzel yıllardı ya ne güzel evcilik oynardık bebeklerimizle ne telefon vardı ne de başka şeyler saklambaç oynardık gec saat de eve girerdik hiç kimse de birşey diyemezdi
mrvcermeli umrumdadegil doğrudur bende pek bakmam çocuklar çizgi film izlemeye başladı bu yıl eh işte çok değilde kızım artık izliyor da oğlana biraz daha var