Deletedmom344 heyeCANm Kuzum ilk çocukta yapmıyorlar genelde. İlk gebelikte olabilir deyip yolluyorlar. Araştırma hastanesinde tıbbı genetik bölümünden randevu alıp gittim. İki tane kaybettim dedim ve hemen yaptılar. Tek deseydim belki yapmazlardı mecbur yalan söyledim. Pıhtılaşma sonucu 1 ayda kromozom 3 ayda çıkıyormuş. Özel hastaneye sorduk 2 bin tl dedi. Mecbur araştırmada yaptırdık.
heyeCANm Deletedmom344 küçük şehirdeyiz iste bide o dert var. Bakalim yarin devlet hastanesi bisey demezse Ankara yolu görünecek bana yine o zaman
Bgmbyz Deletedmom344 bende bebeğimi kaybettim 39. Haftada kalp durmasindan bugün araştırmaya gdip söyledim kan pıhtılaşmasi testi istiyorum bebeğin kalbinn durmasnn sebebi olabilir dedi doktorm devt hastensindeki dokotra sadece kan pıhtılaşmasi mi yapılmis oldu şimdi ekstra kromozom falancda lazmmi kaç tup lazm kormozon için
Deletedmom344 heyeCANm Ben özelde kürtaj olmuştum. O kadar korkuyordum ki. Sakın korkma zaten uyutuyorlar hiçbir şey hatırlamıyorsun. Mutlaka 2. Gebelikten önce testlerini yaptır. Çok çok geçmiş olsun lütfen üzülme her şeyde vardır bir hayır. Ben de hep ağladım bir şeyi geri getirmiyor.
heyeCANm Deletedmom429 çok geçmis olsun sizede Allah tekrar nasip etsin insallah hepimize. Benimkiler tek yumurta ikizi oldugu icin birbirlerine engel oluyorlarmis, birde gec ayrilmislar gibi dedi özeldeki doktor. Yarin devlete gidecegiz bakalim insallah sebepler bunlardir bende birsey yoktur. Ayrintili bi inceleme yaparlar heralde onlar.
Deletedmom429 heyeCANm aaa evt dha gecen burda okudum tek yumurtlda ole sylr olabiliyorm ama oylde olsa onlr yavrunuzda sizin canlari vrdi innlr bnu anlamio halam banadmstki dogurmadinki otreki tarafta karsina gelsn dedi ne kdr zoruma gttko illa dogurmk mi lazim minikte olsalar onlr bi candi kalpleri vrdi istrse uc haftalik olsnlr rahmimize dustulermi bitti gerisi onyuzdm burda ol kns burdakilrlrle iyi gelecek ben oyle iyi oldum mucizeleri okudum dedim nie dertlsniosn kendine gel ddm Rabbim demekki dha iyisini nasp edecek demkki bizi deniyor isyan mi etcek yksa sukur mu die biz o sinavi gececegiz Allahin izniyle ins 🙏
Deletedmom429 Deletedmom344 yaşiyoruz kuzum bi sekilde hayat devm ediyor önumuze bakacagiz artk adetimi bekliyorum snrs myom opersynu olcm esim ise zor sabrediyor tekrrdn istiyorz bebis bende dedim artk karr vrdm ne kdr sure beklyn derse beklyp snra hemen baslicaz cnki hergn hamile hbri aliorm suan birinciyi yapan ikincyo dogrdi yda hamile akrabalridn bide benden kcuklrde vr buyuklrde tbki sevniorm ama insan bi tuhaf oluyor ev sessiz iki kisiyiz bi cocuk sesi istiosun kske diorm bazrn snrda Allahim diyorum affet beni seytana uydurma kotu kotu seyler dusunmemyim die surekli dua ediyorum bizi evlatla sınama yarabbim diyorum cevre desen anlimio olur olur gene yapiolr ama bnu ben yasadim oraya ben ciktim benden can aldilar 2aylikta olsa kalbi vucudu olmustum resimlrninatmaya kiyamadim kaldirdik annem minik yelek ormustu kaldirdik gecen söz dizisi vrdi denk geldik esimle filmde olsa kalp durmasi baslardn gecio kizla oglann kurduklarincumle aglamlari beni bitrdi esimde bakmak icin tel aldi elne ama ictrm ice uzldgnu fRkediosun bnde gizli gizli gozlermi sildim bogazim dugumlndi oyle geciyor suanlk smdi sabirsiz iliski yapamioz nolr nolmz die opersymu beklioz doktr ne zmn drse o zmn baslayacgz ben 25ysnda o 32den gn aldi artk beklmk istemipruz rabbim de bekletmesin ins cok kucaklarimiz dolsun kardeslerini bizlere gndersinlr yksa bska turlu tam iyilesemeyiz isters istemz uzuluyorsun distan etrafa gluoz ama icimizi Allah biliyor kuzum..
Deletedmom344 Deletedmom429 Kuzum öyle valla hayat garip oyuna kaldığın yerden devam ediyorsun. Benim eşimde ultrason fotoğraflarını yaktı üzülmeyenin diye ama bilmiyor ki telefonumda hepsi var... ben de adet olmadım daha. Bakalım Ne zaman adet olacağız. Sen hayırlısıyla myom ameliyatını ol sonra tekrar denersiniz. Belli mi olur belki aynı anda hamile kalırız. Kuzum bende test yaptırdım pıhtılaşma için bence onu da yaptır Ne olur Ne olmaz diye. Bir de pıhtılaşma çıkar 2. Ye de bir şey olur en azından önlemini almış olursun.
Deletedmom344 heyeCANm Devlet hastaneleri olur böyle şeyler deyip yolluyor. Benim özleldeki doktorum bile ilk çocukta olur dedi pıhtılaşma olduğunu sanmıyorum dedi ama sanmıyorum demekle olmuyor. Test yaptırdım hemen.
Hzlnr15 heyeCANm öncelikle çok çok üzüldüm. Rabbim sabır versin en önemlisi sağlık versin. Ben de 6 ay önce bebeğimin kalbi atmadı diye kürtajla aldırdım. Çok ağladım çok üzüldüm ama isyan etmedim. Veren de alan da Rabbim. Ve hiç bir sebebi yoktu, olması gerekiyormuş. Şimdi tekrar hamileyim yeni kalp atışını duydum. Çok şükür. Sakın isyan etme. Kürtajdan sonra çok daha çabuk hamile kalınıyormuş. Yeter ki sen kendi sağlığını koru. Dua et. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah
heyeCANm Hzlnr15 sagolun çok teşekkür ederim. Sağlam durmaya çalisiyorum ama 2 ayda bile hayatimda resmen kocaman yer etmiş. Tekrar nasip eder insallah bizlerede rabbim.
heyeCANm Deletedmom429 o küçücük şeylerin kalbini duydum ben. Annelik rahme düsünce başlarmîs derlerya, kalbini duyunca gercekten çok inanmıstim bu söze. Tekrar nasip etsin insallah yapacak bisey yok artik. Sınavımızdı bu da bizim
Deletedmom344 heyeCANm Kocaman bir boşluğa düşüyor insan. Elinde ultrason fotoğrafları, gebelik testleri kala kalıyor... Yer, gök, bahar, hayat duruyor. Ama elden bir şey de gelmiyor işte. Lütfen üzülme, İnan her şey daha güzel olacak.
Deletedmom429 Deletedmom344 bunuda dusunmeye basladim doktora bi soracagim once cnki dun bi tanidik aradi kizi dogum ypti ve onunda icinde imis hic benden bska brni duymadim genelde burda disinda oluo yda bska yerde okuodm ilk defa o ddi benim kizda icindeydi bastan beri doktoru takip etmis farkedip ben o kdr devlte gttm bide kalmdan oncde ultrsnla baktrmstm bsy yk demislrdi ozelde ne kdr buyukmus cihazlar hersyi gorio masallah onu anladim kizim dedi bebek dogdu snra myomlari aldirdi 45dk snra odaya getrdilr dedi sasirdim aaa ddm benimde icerdeymis fln ama ddi bastan doktru cok takip etti dedi oyle ilerlems iste sans diyorum ben sanssiz kisim oldum bi yanimda baktm burda herkes pihtilasmdn bahsediyor aklima takilmiyor degl yani acaba diorm bakalm onuda dusunuyom eşime bi dicm ne dick bakalim 😐
Deletedmom344 Deletedmom429 Kuzum çok acı bir tecrübe yaşadık ve bir daha bu durumu riske sokmamak adına yaptır bence. Bir de onunla uğraşma. Hazır bekleme süremiz var yaptırın gitsin. Sonuçları bir ayda anca çıkıyor. Bence kesinlikle yaptır kuzum ihmal etme.
Deletedmom344 Bgmbyz Çok çok geçmiş olsun. Kuzum ben araştırma hastanesinde tıbbı genetik bölümüne gittim benden iki tüp kan aldılar. Biri pıhtılaşma diğeri kromozom analizi için. Sizden sadece pıhtılaşma için mi aldılar ?
BeyzZaA heyeCANm sağlıklı değilmiş hayırlı değilmiş demekki Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah