heyeCANm ikinci doktrda gdin dedi doktor gtttik oda ole dynce geri ona donduk kurtaj oldum ztm bi iki hafta dha beklicktm ben devlte gdiodm ozelde bu doktru duymusm yilbsndn snra giderim diodum devltte dinletmedilr 7.haftada saglikli ben goruom attgni dedilerdi o sabah leke gordm esime ddm kalk nolr nolmz belirtilermde bianda kesildi ordandada anlamistm evde surkli ben hamile dglm smki diodum esimde sacmalama diodu hatta erkk olcl icime doguyo dioduk Alparslan olck diodu bnde ole deme belko basima bsy gelck diodum burda okudgm icn hep ve geldi yani esim ogn neyin ne oldgnu anladi oda şok yasadi smdi bana bisey diyemiyor bende ama myom varmis megersem ozele.gttk o sabah kurtajda gorms doktr kontlr gttm snra gostrdi banada rahmin toparlamis ama myom vr dedgm gbi bide icinde imis icinde olanlar genelde bebeklro dusuruo veya kalprni durduruyorms dedi soyoe dusun farketmyp gelmeseydin zehirlenirdn die hemde devlte gttgm haftannnn pesine durmus iki hafta boyunca ölü karnmda tasimisim oldu bitti kurtaj uyudum uyandim hersy btmsti coktan o haftada agldm evde gecelri arada yne tutamiorm tvdebebek gorsem basliorm agkllmya disari cktgmda bebeklri olnlri gornce birden burnum sizlamaya basldio zor ama rabbimizin bir bildgi vr demekki smdi ben bidha opersym olcm myomu alcklr adet olnca gel dedi doktrm onu beklliorm aldirmk zorundymisim cnki yne kalirsam hamile ayninsylri yasarmisim tutungunyerde imis yavrum saglkli gdiodu sirf myom beslenmesini durdurmus pataloji sonucuda cikti temizmis yni sirf myom yuzudnn ama tbi rabbim tarafindn oluo hersey alanda o verende o oyle dusun bitanem bizi bizden bska kimse anlamiyor ztn 😐