Glcn2024 Yani sanırım gebeyim en son 18 Ekim regli oldum kaç tane test yaptım hepsi pozitif sad göre 8 haftalık hamileyim ahahahahah sonunda yarın gideceğim doktora göstereceğim inşallah hayırlı şeyler olsun
Sabahat17 Glcn2024 Hayırlı olsun çiçeğim benim de son reglim 16 Ekim bir kez doktora gittim kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gidecem inşallah duyabilirim
Mavili1480 Glcn2024 Aslında en iyisi biliyor musun ben erkenden öğrendim 5 kere kan verdim değerin düşük dediler ağladım stres içinde günler geçirdim 😂 gerek yokmuş her şey gayet iyiymiş
AdaEcem Glcn2024 sat 26 Ekim, bu hafta 6 haftalık tamamlayacagz. Haftaya kadın doğum doktoru görüneceğim. Umarım iyi şekilde ilerler
kardelenimm Glcn2024 Allahımmm ne kadar iyi yapmışsınız yaa umarım herşey yolundadır ama artık gitmelisiniz 😁♥️ ben 3 haftalıkken öğrendim 5e kadar bekledim yaşadığım stresin haddi hesabı yok😂
Momygueen Sabahat17 benimde son adet tarihim 16 ekim aynı gündeyizz geçen hafta duydum kalp atışını sizde duyarsınız inşallah tekrar gittiğinizde 💐
Glcn2024 Mavili1480 tamamen 10 aylık bebeğim olduğu ayrıca hasta olduğum için gidemedim inşallah sorun olmaz 😀
Yasss11 Glcn2024 bwnde gittigimde bebegim 8 haftalikti ben bilinçli gitmedim biraz büyüsün kesede bebekte ultrasonda görünsün diye ilk gebeligimde hemen gitmiştim kesenvar bebek yok diye ha bire alttan bakmislardi
kardelenimm Glcn2024 yaaa ne güzel benimde 2. Gebeliğim kızım şuan 6 yaşında ben o kadar unutmuşum ki süreci acemi acemi dolanıyorum😂