Hasret18ayaz Fatoss994 merhaba Ankara’dan yazıyorum 10+5 aslında temmuz başı görünüyor doğum ama yüksek ihtimalle Haziran sonu olacak oğlumla son adet tarihi aynı oldu oglumdada temmuz başı gözükürken 30 Haziran’da doğmuştu sabırsızlıkla bekliyoruz maalesef tekrarlayan gebelik kayiplarim var korku ve panik hali birde aşırı. Bulantılar eşliğinde ilerliyoruz
Nutella- Ben de 11+3 teyim muhtemelen haziran sonu olur doğumum, ikinci gebeliğim, inşallah iki hafta sonra öğreniriz cinsiyeti,bir kızım var bir de oğlum olsa güzel olur sağlıkla inşallah, İstanbul’dan yazıyorum 🩶
Frdvs25mys 11+2 deyim haziran sonu olacak inşallah biran önce bu bulantılı günleri geçirip bitirmek istiyorum hamileliğimin tadını çıkaramıyorum
Ozgeanne Merhaba 10+6 yiz 🙈 tahmini Haziran sonu dedi ama belli de olmaz tabii .. ilk bebeğim Mayıs sonu doğmuştu ama aradan 7 yıl geçti tam yaz bebeği olacak Adana’da yaşıyorum kavrulacagiz 😁. Alışveriş ( kıyafet) yapaniniz oldu mu ????
Esma006 Fatoss994 Ankara 9+2deyiz bir kaç gün önce koyu kahverengi leke geldi normal hamilelikte normal kabul edilen bayz şeffaf sıvı ile ilerliyordum kahverengi geldi moralim bozuldu ama doktor ultrasonda hicbirsey göremedi iyi dedi hap yazdı 🥹
1baby-1pati Fatoss994 Herkese merhaba bizde 12.ci haftadayiz miniğimle❤️ istanbulda yasiyorum ilk gebeliğim haftaya kontrolumuz var. Arada mide yanmalari ve ara ara mide bulantıları progestan kullandığım için uyku halleri disinda iyiyiz 🌸😉
sedamusa Fatoss994 13+5 Haziran başı gibi olacak inşallah çok heyecanlıyım ilk bebeğim henüz cinsiyet öğrenemedik sağlıklı olsun da pek önemli değil 🥹 bol bulantılı geçiyor 🌸
Fatoss994 sedamusa benimde ilk bebeğim bir şikeyetşm yok benim ama lekelenme lerden sonra yatmak sürekli gebelik şekeri falan çıktı insülin oluyorum derken bende hamileliğin tadını çıkaramamaktan sikayet ediyorum 🥰🥰Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
elifeflinmom Ayy çoğumuzun ilk bebeği kızmış benimde ilk bebeğim kız rabbim gönlümüzden geçeni versin inşallah 12+1 bende şuan dün doktora çoookkk ısrarım sonuçunda ‘bence kız’ cümlesini duydum bende🤣🤣rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤭 ankaradan yazıyorum bu arada
Fatoss994 syldzn ben şükür iyiyim şuanlık ama 7 haftalıkken gelen yoğun kanamadan sonra 12.haftaya kadar istirahat yaptım şimdi de hafif lekelenme geldi korkuttu şükür bişey yok da dinlenme modum az hareket devam ediyoruz şükür 🙏Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
syldzn Fatoss994 amiin inşallah cümlemize nasip etsin rabbim:) bende 7 haftalıkken yaşadım ama myom var bende ondan dolayı oldu 2-3 hafta dinlendim progestan kullandım geçti çok şükür
Fatoss994 Yaprak_cansu8063 sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil ama insan merak ediyor değil mi 🥰🥰 sağ salim gelsinler inşallah
FtmaGlr Haziranı ucundan yakalıyoruz galiba 15+5 doktorumuz mayıs sonu haziran başı gibi görünüyor demişti, cinsiyetimizi 11 haftalıkken nıpt DNA testinde öğrenmiştik 🌸 Bu sene için herkes kız senesi diyor. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz en önemlisi o