Cigdem61 Ellaynagme günde 1 tane yiyorum canım. Yanında fındık ceviz ya da bademle birlikte. Yükseltmedi çok şükür.
Ellaynagme Aybukeshn neye gore takip edicen o zaman 🤭 takip onemli, bazen diyet listesinde yaramayan seylerde oluyor, kendi kendini bilmen lazım, seker olcum aletleri eczanelerde satılıypr ztn heryerde
Ellaynagme Aybukeshn yemekden once ve sonra yapiyorum ben, her ogun, birde haftada bir gece kalkıp bi olcum yapabilirsin. Yemegin ilk lokmasından 1 saat sonra olculmesi gerekildigi soyleniyor
Ifjtjtjtj Ellaynagme ben de muzdarıbım bu dertten 😣 artık doymak istiyorum bıldıgınız yemeklere kedinin cıgere baktıgı gibi bakıyorum. Gecen gun sabah 1 dilim kepek ekmeği haslanmıs yumurta domates salatalık yedım olctum 209 cıktı sekerim agladım artık ya yesemde cıksa İcim yanmıcak en azından doydum dıcem ac ac geziyorum ama seker hep yuksek ha bu ısın en iyi yanı bebegım kılo aliyo ama ben 24. Haftadan beri sadece 500 gr kılo almısım 😀😀 yaptığım tek kacamak Ikı üç kasık pilav ya da makarna Baska yok 😀 safak :7 bu kadar dayandım su 1 hafta nasıl zor gelıyo Bı bilseniz
Ellaynagme Ifjtjtjtj cok az kalmış hadi inşallah saglıcakla kurtarsın Allah seni, kavus bebişine, sonra ne istiyosan ye kimse tutamaz seni 😬
Ifjtjtjtj Ellaynagme valla simdiden liste yapıyorum 🤣🤣 normalde Bı tatlı olsada yesem demem ama bu sekerden sonra canım inanılmaz tatlı ıstıyo ilk isim baklava yemek olacak 🤣
FirdevsHarun Minigimgeliyor kaydediyorum bende bir deneyeyim en azindan insana atistirmalik olur ya sıkılıyorum hep ayni ara ögünlerden cok sagol canimm ❤️😊🙏
FirdevsHarun Minigimgeliyor bana diyetisyen kuru meyveyi 3adet yiyebilirsin dedi yaninda badem olabilir ya da sutle dedi basil yani ya yemeyelim mi kuru meyvede 😩
Minigimgeliyor FirdevsHarun bana verdiği listede üzeri çizili canım ama şekerli bişey yiyeceğim zaman mutlaka sütle demişti ben de ayrıca kuru meyveyi sormadım ama bence sütle yenebilir çok şekerin çıkmıyosa. Benim diyetisten ilk hafta çok kısıtladı bi görelim durumunu ona göre diye sonra dikkat edince çıkmadığını görünce bazı şeylere izin verdi.
FirdevsHarun Minigimgeliyor aynen haklisin kisiye özel yaizyorlr diyetleir zaten bir an icin korkmustum ama sagol canim