Kızlar gebelik şekeriyle bas eden annişlere sorum. Arada kacamak yapıyormusuz? Kac gundur ac geziyorum valla, bi öğünde olsa kacamak yapmak istiyorum amma korkmuyorumda degil 🤔😢
    Ellaynagme ay bende surada bir bekleyeyim cunku benim de sekerim yuksek cikti doktor diyetsyene yonlendirdi zaten 2 haftadir da dikkat ediyordum cok zorlasti her sey gercekten 😩
      Kızlar ben de bu dertten müzdaribim. Diyet yapıyorum kendimce bi çözüm buldum. Sadece sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum öğle ve akşam bulgur ya da kepekli makarna yiyorum asla ekmek yemiyorum. Akşamüzeri de sütle beraber sağlıklı bi kurabiye önerdi diyetisten ondan yapıp yiyorum bazen. Şekerimi ölçtüm ama yükseltmedi o yüzden. Bi de markette protein bar buldum içinde hurma yumurta beyazı falan var hiç şeker ve koruyucu yok yazıyor onlardan yiyorum bazen. Yine tabi sütle. Şekerimi de ölçtüm yükseltmedi. İnşallah zararlı bişey yapmıyorumdur. Onun dışında da geçen hafta doktorum çok iyi gidiyosun bebek de sen de iyisiniz kilo açısından dedi o gün o gazla bi tane sütlü tatlı yedim🙈
        Minigimgeliyor senin iyiymiş yine, ben esmer ekmek bile yesem kahvaltıda şekerim cıkıyor, karbonhidrat hic bisi yaramıyor, napcagımı sasırdım, igne olacagıma yemem daha iyi diyorum ama bazende nefis 🤭 artık yeter diyor
          Kızlar bende 24. Haftaya yeni girdim şeker testi yaptırcam ama siz test yaptırmadan önce yani şekeriniz çıkmadan önce kendinizde herhangi Bi belirti fadkettiniz mi mesela ben 1.si çok kilo aldım 2.si bol su içmeme rağmen çok ağız kuruluğu yaşıyorum bende gebelik şekeri çıkacağından korkuyorum bir iki haftaya kontrolum var bakalım beni neler bekliyor 🤷‍♂️
            Ellaynagme 50 günüm kaldı benim de. Ben alıştım böyle yaşamaya sen de alışırsın canım napalım. Doğurunca istediğimizi yeriz.
            Ben ekmek hiç yemiyorum pilav makarna ama istediğim kadar et çorba yemek yiyorum şeker asla yükselmiyo ama bir dilim bile ekmek yesem çok yükseliyo bu nedenle ekmek pilav makarna yemeden yemek miktarınızı artırın,bir fe % 80 kakaolu çikolata yükseltmiyo bi deneyin derin eğer sizde de aynı ise bu şekilde yapabilirsiniz tatlı krizlerinizi bir de ayrıca meyve hiç yemiyorum oda aşırı yükseltiyor
            Ellaynagme ben cok zorlaniorum valla ama bebişim saglikli olsunda da hiç kilo almadm bende ac geziprm ama arada kaciriorm
            Zeynoveannesi canim benim yuklemeden once heo seker degerlerim normal cikiyordu yuklmeeyi bir yaptik yuksek cikti allahtan smdilik insulin degil de diyetle yurutuyoruz ama yukleme mutlaka yaptir ki net bir sonuca varabilesin
            Bende bugun 50mg seker yuklemesi yaptırdım ve sonuc 140 olması gerekirken 184 cıktı doktorum bir test daha istedi ama bütün moralim alt ust oldu😞
            Ellaynagme bende geçen hafta dr gittim.her gün şeker ölçümünyap dedi açlık 90-95 , tokluk 120-135 arası çıkıyor şimdi de insülin kullanman gerek dedi ama diyetle düşürmeye çalışacam.insülin kullanmak istemiyorum.77 günüm kaldı sağlık sıhhatli çocuklarımızı kucağımıza alırız inşallah
              Ellaynagme Canim inan markete gittigimde alacak bisey bulamayip manava gidiyorum.. Ben yemekten 2 saat sonra olcuyordum 100-120 arasi cikiyor diye seviniyordum yanlis yapiyormusum 1 saat sonra ölçülecekmis bi baktim 150-170 cavdar ekmegini iyice azalttim birkac gündür düştü cok şükür.. Kacamak bi yana daha yedigimi azalttim doguma 8 hafta kala