Alisde ecett @dilaaann @Seyuba kızlar bende sehir hastanesine gidiyorum Dr: abdurrahman dagcıya hic duydunuzmu bilir misiniz tekirdaga yeni taşındım o yuzden sormak isterim yada çevrenizde sehir hastanesinde dogum yapıp memnun.kalanlar varmi 🙏
Seyuba Alisde şehir hastanesinden memnun kalan 2 tanıdığım var çok ilgililer dediler doktorlarını bilmiyorum normal doğum yaptılar
dilaaann tugba_ck açıkçası ufaktan agrilarim oluyor ama ben hiç dinlenemedim evim kalabalikti. Evet yapistirma olarak yapıyor yarayı
ecett Tugcemat 35+4 üm gün almadık ama aralığın son haftası zorunlu sezeryan olacağım plesanta yaşlanmasından ötürü iki haftalık gerilik var gönül isterdi daha uzun süre kalsın ama işte riskleri var
Tugcemat ecett bende volkan beye gidiyorum benimki isteğe bağlı sezeryan olacakta 37+0 ım doktor ocağın ilk haftasını beklemez diyor gün konusunda kararsız kaldım
ecett Tugcemat bana da normalde sezeryanda 38de alıyoruz dedi sizin de ocaktan önce gelmesinde sakınca yoksa bence gününüzü belirleyin yılbaşından sonra hastane de fiyatlarına zam yapıyormuş
Tugcemat ecett evet 39 u beklemek istemiyor nedense erken gelir deyip duruyor bende 27-28 gibi isteyeceğim sanırım 38+5 oluyorum o sıra