Sehrbn_ De25 cnm üçüncü kez erkek annesi olucam diğer ikisini hatırlamıyorum ama bu bebeğim hep solda..
gmz0007 De25 vallahi benim bebiş kafasına göre takılıyor bir sağa geçiyor bir sola.şu tarafta daha çok hissettim diyemem 😬
Elis27 De25 bebeğim ilk sola tutunmustu büyüdükçe dağ sol yer değiştiriyor ve kapsıyor sağı solu ama bunun cinsiyet ile alakası yok sağa tutunmanin sola tutunmanin.
Aselll2021 De25 kızımda hep soldaydı ilk hareketini vs. Hep solda hissettim şu an 2. Gebeliğim bunu daha erken hissettim ve erkek. İkiside solda yani.
Sedset Ben de sol tarafımda hissediyorum 18.haftadayım bugün tam Salı günü cinsiyeti öğreneceğiz umarım 😍
Rabiaayyldz1 Ben de sağ tarafımda hep hissediyorum ama dün doktorum tahminim kız dedi ama net 16 haftada belli olur dedi şuan 13+5 haftalığız
gezentianne De25 Benim oglum soldaydı doktor söylemişti bunda da doktor yumurta solda döllenmiş dedi şimdi kız🥰 Yani ikisinde de aynıydı tamamen yumurtlamayla ilgili
Erkekannesiiiii De25 benim hep sağımda artk dayanılmaz hal aldı geceleri hiç durmuyor canımi çok acıtıyor son 38 gün kaldı doguma