Umaysrky Bugün 13 +4deyim kan uyuşmazligindan lekelenmem vardi 7, haftada progestan basladik hala doktor ilaci birak demiyor 13. Haftada hala kullanan varmi acaba sakincasi varmi
Sznbb Umaysrky 13 deyim kanamam var ve sanırım hamileliğim boyunca kullanacağım çünkü miyomum kanama yapıyormuş yani doktorun bırak demeden bırakma bi zararı yok.
dilaradoyan Umaysrky gebelik boyunca kullanan bile var canım. Zararı yok merak etme. Kontrolüne gidene kadar kullan kontrolde sorarsın doktoruna devam edecek miyim diye
Russubay Umaysrky Progestanın bi sorun yaratma gibi bir durumu olmaz. Biz de riskli gebelik nedeniyle kullanıyoruz kanamam olmamasına rağmen aksine faydası var korkmana hiç gerek yok canım kullanmaya devam et.
Dmlakrbg Umaysrky 24 haftalığım hala kullanıyorum. Rahim ağzı yetmezliğinden dolayı dikişim var ve sanırım doğuma kadar kullanacağım
Umaysrky dilaradoyan internette 12, hafraya kadar onerilir die okudum tedirgin olmustum rahatladim canim☺️
Umaysrky Russubay sende kanaman yokken onlem amacli kullaniosun demek neyseki rendavuya kadar rahatim canim☺️
Sznbb defnem_ benimki adenomiyosiz aslında şu an 4,5 cm civarında daha önce 10,5 cm ken aldırdım ama tekrarladı malesef. Sizin kaç cm?
gmdy 16da başladım 32den bildiriyorum hala devam ediyoruz😬 yarın kontrolüm var bakalım ne karar verecek doktorum
defnem_ Sznbb oldu 7 haftada 5 gün hastanede kaldım sonrasnda 11 haftaya kadar oldu şimdi yok çok şükür 16 haftalık olduk
Sznbb defnem_ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Bir daha kanama yaşamayalım. 🤲
Meydn Dmlakrbg Dmlakrbg merhaba bende seklajlı bir gebeyim serklaj olalı 14 gün oldu bana 14. Gün biraz kanamam oldu acaba progestan sizde hiç kanama yaptımı Yada serklajın ilerleyen dönemlerinde kanama ile karşılaştımızmı