galibagulcin sevaldqn1 kahve yapmak fotoğraf aramaktan daha kolay be 🥲🥲 bir de başta şey dedi yok işte instagrama attım kaydetmedim böyle atıverdim 🤣🤣 tamam gidin bulun atın fotoğrfı falan dedi sonra ifşalandı 🤣🤣🤣
sacmalamakizim sevaldqn1 Aaa öyle post mu vardı kaçırmışım, 😂 ayran içsem bebeğime bir şey olur mu postunu unutamıyorum, alt tarafı yoğurtla su be. 😂
seyma0661 sacmalamakizim bunun bide tost versiyonu var 🤣 ilk haftalardı sanırım tost yesem bebeğe bi zararı olur mu diye 🥲
Eesraaa34 2-3 gün önce görmüştüm kadının eşi ve teyzesi çok yakınmış yani kocasının teyzesi ile kocası çok yakınlarmış hatta adamın teyzesi adamın cinsel organını falan elliyormuş 🙃
galibagulcin Eesraaa34 onu da hatırladım 🤣 hatta o kadın da saldırganlaşmıştı birisi de git sen şeyini elleten kocana söyle bunları demişti 🤣🤣🤣
Rabiamina Eesraaa34 onun sonucu ne oldu ben de hatırlayınca merak ettim. Kadının kocası bir de ailesinin kapısına bırakmıştı kadını
Defnezumramom sevaldqn1 kız burda her hesap kadın mı sanıyorsun senn böyle belden aşağı post açanların çoğu erkek
crazyymom galibagulcin ay onu ben yazmıştım sanki kocasının şeyine elleyen bizdik bize saldırdı manyak