sevaldqn1 Serya3 aşkım böyleler anne oluyor ya çok kızıyorum🥹 tez vakitte sana nasip olsun o mutlu haberi sende al🥺💝
galibagulcin sevaldqn1 3-4 gün önce biri gelsin kahve fotoları diye post açıp, Pinterestten aldığı kahve fotoğrafını paylaşmıştı 🤣🤣 işin garibi daha öncesinde de kocama pasta yaptım diye fake fotoğrf atıp linçlenmiş, yine aynısını yapmıştı 🤣🤣🤣
Nurhak34 galibagulcin ayyy ben buna kahkaha attımm çok iyiymiş. Eşimin dükkanında çalışan bir kız vardı izin kullanmak için morarmış ayak resmi atıp ayağımı burktum abi gelemiycem demişti aynı resim googlede vardı 😂😂 aklıma o geldi okuyunca😂
Seda13 Serya3 birde şey var daha kese bile görünmüyor. Cinsiyeti tahmin eder misiniz postları onlarda nirvana 😂
Serya3 Seda13 aynnn öyle bigün post okuyorum eşim dediki bu bebek nokta kadar cinsiyeti nerden bilecekler ki dedi bende bilmiyorum işte dedim güldük yemin ederim ki artık çok şaşırıyorum 😂
Serya3 Seda13 Mavili1480 post kapandi bnde bildirdim ya çok küfürlü ben rahatsız oluyorum valla ne bileym hem soruyor hemde milletin fikrini beğenmiyor😂🤷🏻♀️
myangelson sevaldqn1 ahahah doğru diyorsun 😂😂😂😂😂 milattan öncekileri falan hatırlarım bilen kimse çıkmaz falan 😂😂
Seda13 mcansu yani banada saçma gelmişti açıkçası. Benim kocam polis olcak ben ortalığı kaldırırdım evde oturup her sabah adam gelicekmi diye beklemek yerine
mcansu Seda13 yani benim eşim jandarma düşünüyorum öyle bir durumda olsam eşim nasıl davranırdı diye görüştüğümüz diğer arkadaşlar bile kapıda nöbet tutarlardı. Çok ciddi bişi çünkü basit değil
Moonchild1115 sevaldqn1 şey vardı iki çocuğunu babasının insafına bırakıp sonra yeniden evlenen ve hamile olan kadının postu. Hem bırakıp hem de tuhaf tuhaf bahanelerin arkasına sığınması ay çıldırmıştım cidden 🤦🏻♀️
mcansu sevaldqn1 kızımın doğum günü pastayı sen yap anne diye tutturdu malzeme aldım evde basit beşikler yaptım deyip netten foto almıştı baya da iyi hastaydı 😁
umutluanneadayi sevaldqn1 çok güldüğüm var inşallah başıma gelmez 🥲 prezervatif içine kaçan arkadaş vardı ona çok gülmüştüm