[silindi] Yine geçenlerde biri post açıp çocuğum olcak kimse dokunsun istemiyorum vs deyip görümcesi hakkında haşere demişti, görümcesi de küçüktü 8 yaşında falandı. Biz burda tepki gösterince bize saydırmaya başlamıştı. Sonra postu silindi gitti tabi 🤣🤣
ShutUp [silindi] o hanımefendinin ciddi öfke ve takıntı problemi vardı gerçekten. Asla yanımda yakınımda olmasını istemeyeceğim tipten biri 😬
Aslaninannesi_ [silindi] buna benzer bir kadın daha vardı hatta eline vuruyorum yanlış olduğunu anlasın diye falan diyordu terbiye etmemişler diyordu terbiye dayakla mı oluyor diye herkes tepki vermişti
Minat9496 [silindi] ajsjsjsjsj onu bende hatırlıyorum:) sürekli kocasının ailesinden şikayet eden biriydi profilinde :)) herkese saldırmıştı sjsjsj :))
[silindi] Aslaninannesi_ evet o farklı kişiydi onu da hatırladım sanki. Kaynanam ses etmiyor falan diyordu o da
[silindi] Aslaninannesi_ ay Allah’ım çocuklarımızı böyle insanlardan uzak tutsun, ben kesin karakolluk olurum cidden
sacmalamakizim secondmylife 40 yıl düşünsem aklıma gelmez, bir hamile kadının inek memesini aşereceği. 😂🤢