Moonchild1115 MorKelebek54 ha yok bu iki olay farklı ama vicdansızlık ve ferasetsizlik aynıymış. Rabbim affetsin ama böyleleri anne olmasın ya gerçekten olmasın. Ben ortada sersefil olan o çocuklara yanıyorum. utanmadan yine çocuk yapabiliyorlar bir de
Nurhak34 galibagulcin ayyy ben buna kahkaha attımm çok iyiymiş. Eşimin dükkanında çalışan bir kız vardı izin kullanmak için morarmış ayak resmi atıp ayağımı burktum abi gelemiycem demişti aynı resim googlede vardı 😂😂 aklıma o geldi okuyunca😂
galibagulcin Yine geçenlerde biri post açıp çocuğum olcak kimse dokunsun istemiyorum vs deyip görümcesi hakkında haşere demişti, görümcesi de küçüktü 8 yaşında falandı. Biz burda tepki gösterince bize saydırmaya başlamıştı. Sonra postu silindi gitti tabi 🤣🤣
Moonchild1115 galibagulcin o hanımefendinin ciddi öfke ve takıntı problemi vardı gerçekten. Asla yanımda yakınımda olmasını istemeyeceğim tipten biri 😬
3girlsb galibagulcin buna benzer bir kadın daha vardı hatta eline vuruyorum yanlış olduğunu anlasın diye falan diyordu terbiye etmemişler diyordu terbiye dayakla mı oluyor diye herkes tepki vermişti
Minat9496 galibagulcin ajsjsjsjsj onu bende hatırlıyorum:) sürekli kocasının ailesinden şikayet eden biriydi profilinde :)) herkese saldırmıştı sjsjsj :))
galibagulcin 3girlsb evet o farklı kişiydi onu da hatırladım sanki. Kaynanam ses etmiyor falan diyordu o da
galibagulcin 3girlsb ay Allah’ım çocuklarımızı böyle insanlardan uzak tutsun, ben kesin karakolluk olurum cidden
sacmalamakizim secondmylife 40 yıl düşünsem aklıma gelmez, bir hamile kadının inek memesini aşereceği. 😂🤢