Seda13 mcansu yani banada saçma gelmişti açıkçası. Benim kocam polis olcak ben ortalığı kaldırırdım evde oturup her sabah adam gelicekmi diye beklemek yerine
mcansu Seda13 yani benim eşim jandarma düşünüyorum öyle bir durumda olsam eşim nasıl davranırdı diye görüştüğümüz diğer arkadaşlar bile kapıda nöbet tutarlardı. Çok ciddi bişi çünkü basit değil
Moonchild1115 sevaldqn1 şey vardı iki çocuğunu babasının insafına bırakıp sonra yeniden evlenen ve hamile olan kadının postu. Hem bırakıp hem de tuhaf tuhaf bahanelerin arkasına sığınması ay çıldırmıştım cidden 🤦🏻♀️
mcansu sevaldqn1 kızımın doğum günü pastayı sen yap anne diye tutturdu malzeme aldım evde basit beşikler yaptım deyip netten foto almıştı baya da iyi hastaydı 😁
umutluanneadayi sevaldqn1 çok güldüğüm var inşallah başıma gelmez 🥲 prezervatif içine kaçan arkadaş vardı ona çok gülmüştüm
3girlsb Ben bir kadının hikayesinden çok etkilenmiştim eşi annesi yüzünden kadını dövmüştü oda bahçeden eve girmiş bebeğin odasında yerde yatıyordu sabahın olmasını bekliyordu acaba o kadına ne oldu ya
3girlsb Ebru_xy bide eliyle bebek mobilyası almaya giden bir kadın vardı sonra öğrenmiş ki kocası o kadınla fingirdemiş
seyma0661 sevaldqn1 bende bugün şey gördüm doktor kız dedi ama görenler çirkinleşmemişsin erkek karnına benzetiyor acaba cinsiyeti erkek midir gibi bişeydi 🤣🤣🤣 çok güldüm Allah affetsin bide 8.ay yani millet göbek şekline göre cinsiyet belirliyor doktorlar onca yıl boşa okumuş 🤣🤣