User658383839 sevaldqn1 Esra Erol gibi uygulama ya valla 🤣 tövbe estağfurullah. Bende şey postuna sinir oluyorum (kaynana) en son da esskeler kovalasin kaynanalari diyorum 😂
sevaldqn1 minismom askm burada bosayacağım diyip kocasina yalakalık yapanlar ile dolu o yüzden bilemiyorum
crazyymom galibagulcin ay onu ben yazmıştım sanki kocasının şeyine elleyen bizdik bize saldırdı manyak
galibagulcin crazyymom 🤣🤣🤣 akıl hastası çünkü millet, ben kimin yazdığını hatırlamıyorum bak iyi oldu 🤣🤣
crazyymom Kvrck biriside ısrarla masturbasyon yapmak gunah değil diyip duruyordu hatta benimle bayağı tartıştı utanmasa sevap dicekti aldım önüne delil koydum onuda kabul etmedi bana cahil diyip durdu sırf masturbasyon günah dedim diye 😀
Serya3 Datlikiz amiiin allah bir değil bin kere razı olsun çok sağol 🥰 rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ❤️
Serya3 AnayimBenAna_ aynnn öyle bigün post okuyorum eşim dediki bu bebek nokta kadar cinsiyeti nerden bilecekler ki dedi bende bilmiyorum işte dedim güldük yemin ederim ki artık çok şaşırıyorum 😂
Serya3 AnayimBenAna_ Mavili1480 post kapandi bnde bildirdim ya çok küfürlü ben rahatsız oluyorum valla ne bileym hem soruyor hemde milletin fikrini beğenmiyor😂🤷🏻♀️