keyfimin-kahyasi-misin inşallah güzel olacak hersey caninizi sıkmayın.. Esim bu yasadiklarimiz yuzunden detayli ultrasona gitmek istemedi bobrek buyuk derler. yine kalbi delik felan derlerde bizim kafamizi bozarlar diye yani her yerde dogru yanlis sonuclar cikabilir karsimizaa… Banada detayli ultrasonda en son 7-10gun onde kilosu ve olculeri dedi dr 24. Haftamda.. benim basta dr bir hafta gec döllenme demisti ben bir hafta gec hesapliyordum… bu defa gec hesaplamama gire onde cikinca dr diyet yapman gerek dedi.. gebelik sekeri bakalim dediler bunlarin hic birini yapmadim sadece aclik tokluk sekerime baktirdim temizdi seker degerim… bebegin sivisi var mi diye her kontrolumde sordum 34. Hafta kontrole gittim baska drye bu defa kilosu onde mi yine sorayim dedim iri bebek korkuyordum dogumundan.. Dr dediki gec dollenmeyi unut sen son adet tarihinle uyumlu kilosu dedi.. ben gec hesaplamayi ozaman biraktim ve sevindim… Ben bebek kilolu olur sezeryqna gider diye tedirgindim..yani belkide bastaki dr gec dollenme derken yanilmisti hep bebek bir hafta onde cikiyor 14 haftadir 🤭 suan 38+4 sancim olmasini bekliyorum