100924 Ervazengin01 38+4 teyiz uygulamaya göre 10 gün gösteriyor ama bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek bian önce gelsin istiyorum artık 🥰
Sena_bs @Ervazengin01 amin amin Allah hepimizin yardımcısı olsun sanada hayirlii kolay doğumlar dilerim
Kadoo Ervazengin01 Gayet iyi geçti acımadı hiç kendinizi serbest bırakın sonrasında da lekelenme vs de olmadı.
Kadoo Aeell inşallah ya benim de dileğim o yönde.Pilates topu ile egzersiz yapıyorum,hurma yiyorum ahududu çayı diyorlar bir de sizde yapın rahatça doğuralim inşallah 🤲😀
Kadoo Ervazengin01 Bu arada benim de ilk gebelik ama soğukkanlı ve sakin olmak gerekiyor onu anladım.
Civcivimmbenim Zeyzeyy- aynıyız 35+5 30 diyor uygulama ama doktor ay sonu gelir dedi nasıl olacaksa anlamadım🫢
Civcivimmbenim Zeyzeyy- evet normal bekliyorum ama bebeğim hala ters yaa başı yukarda ve çok rahatsız ediyor beni kaburgam midem ağrıyor rahatça harek edemiyorum siz ne durumdasınız Sizce döner mi 🙁
Nuriskolosko Ervazengin01 Ayyy benim de 36+2 26 günüm kaldı hayırlısıyla su gibi geçsin doğumlarımız 🥰