mcansu Girlmama görüş günü en sevdiğim 😁🌸 bizde dün gittik sağlıkla gelsinler 😌🥹 Cinsiyeti neydi sizin
crazyymom Girlmama ay benimde 101 bugün kız doğurunca haber ver bakalım hangimizin kaçıncı haftada gelecekler 😃
mcansu 12betul bu kez hızlı düşecek bende öyle düşünüyorum 🥹😅 oğlumda hiç bitmeyecek gibiydi zaten 42+4te rica minnet zoraki geldi. Burda 99 diyor ama planlı sezeryanla olacağından 99dan az kaldı aslında
12betul mcansu o zaman daha erken yaşarken bilmiyoruz da geriye dönüp bakınca aa ne çabuk diyoruz 😂 güzel haberlerle nasip olsun
Girlmama crazyymom ahaha tamamammam şimdi kontrole gidiyoruz biz kızımın karın bölgesi zayıftı inş kilo almışızdır
mcansu isimsizdir en başta gün çok diye geçmiyor sonrasında şafak sıkıştırıyor az kaldı diye geçmiyor 😅 gebelikte doğsun istiyoruz doğunca gebeliği özlüyor insan 😅 annelik biraz huni işi 😁😁
denizin__annesii mcansu iki tane normal doğum yaptım ama kemik darli varmış bilmiyordum tabi doktor da kontrol etmedi dogumda son aşamada kemiğim kırıldı maalesef bu sefer sezeryanla doğum yapmak istiyorum doktorumla konustum oda onayldi ama korkuyorum