Nur321 seymanuryy petekler çok etkiliyor en iyisi yattığınız yerin peteğini kapatmak. Ne kadar da şu koyulsa yeterli gelmiyor malesef
Polyana12 seymanuryy evet kışın peteklerden kaynaklı maddi gücünüz varsa odaya hava nemlendirici öneririm
seymanuryy Polyana12 sinbonun var bizde onu da uzun süreli açık bırakmayın diyorlar azıcık açıyorum içerisi buhar buhar oluyor
Polyana12 seymanuryy ben kullanmadığım için yanlış yönlendirme yapmak istemem ama peteklerin kapalı olmasına gerek yok diye biliyorum
Arzuyn seymanuryy bende de aynı sorun vardı oda nemlendirici aldık belki sorun çözülür diye tam tersi iyice mahvetti beni sanırım benim alerjim var en güzeli gün içinde evi havalandırın bol bol birde petek suluklarını artırabilirsiniz
06Pembemavi80 seymanuryy kaya tuzu lambasının çok işe yaradigini görüyorum henüz kullanmadım ama almayı düşünüyorum. Bu tür sorunlara etkiliymis bı göz atın derim. Ama gerçek olanlara
metemom_ seymanuryy ben değilde maalesef bebeğimin sürekli burnu tıkanıyor gece açmaya çalışınca uyanıp bir daha uyumuyor bende merak ediyorum nasıl geçer bu
Seda13 seymanuryy termostat alın bence evin ısısını nem değerini vs ölçer sizde rahatlarsınız ben gece evin ısısını 20 dereceye düşürüyorum böylece sorun yaşamıyoruz