Zuzu isranuroz beenn varımmm 32.haftama giricem yaklaşık 1 haftadır göbüş sertleşiyor,rahatsızlık veriyor ama sancım yok.Doktora kontrole gittiğimde sorucaö bakalım 🤔
Esncn isranuroz 33+5olduk bizde arada bel ve kalça ağrısı yaşıyorum. Şu iki gündür de öle şişiyor ki karnım patlıcam sanıyorum🤣 sertleşme de cabası. Heyecan dorukta bakalım😊
Den_Den isranuroz ben de tam 31im 2 gündür belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi 10 gündür filanda oturup kalkarken kuyruk sokumu kemiğim sızlıyor hatta öyle sızlıyor ki artık hiç oturmak istemiyorum. Yatıyorum bol bol 🙄
isranuroz Den_Den Den_Den bağlarımızın gevşediğini söylerler ama sanırım bizimkiler geriliyo 😄 kuyruk sokumu ağrısı mahvediyo 😒
isranuroz Defneninannesi 37. Haftada Doğum konuşacağız ama şuan başı aşağıya baskı yapıyor erken Doğum olmasın diye magnezyuma başlattı, sizin Doğum tarihi belli mi ?
Yagmur1994 Bizimde 30+4 arada oluyor sancılar adet olacakmş gibi bel ve kalça agrıları ayrı tabi bide şişlikte başladı
YusufElifKaya Biz de 33 haftalığız vakit kısaldı heyecan doruklara çıkmaya başladı sizde de heyecan var mı 🙃
isranuroz YusufElifKaya geçmiyo günler sanki her an gelecekmiş gibi ama hiç ordan çıkası yokmuş gibi değişik bir şey 😊
burcumburcum 32+3 um dr. gun falan daha soylemedi ayaklarim cok şisiyor ve uzaninca kalkamiyorum belimin agrisindan çati kemiklerimin agrisindan
Den_Den İlk gebeliğimde yoktu hiç böyle ağrılar, yaşlandım sanırım 😂 korkutuyor beni erken mi gelecek yoksa diye, daha hastane çantası filan hazırlamadım hiç 🙈
isranuroz Den_Den allah korusun zamanında doğar inşallah 😄 ama her ihtimale karşı bi ufak çanta hazır bulunsun 😄
isranuroz burcumburcum burcumburcum inşallah çektiğimiz ağrılar sıkıntılar Doğumda bir avazda doğurmamızı sağlar 🤲🏻