dmom26 Kızlar ben birşey danışmak istiyorum size, gebeliğim olma olasılığı en yüksek sizce doğurgan dönemi mi yumurtlama günü mü bir fikri olan varsa bilgi verebilir misiniz 🙏🏼
ertonunannesi23 Melike24456 kan verin var gibi duruyor . Her evlat nasip neyse öyle gelir vardır bunda bir hayır bilemezsinizz
leyl25 Melike24456 burda o kadar çok kişinin ‘’var’’ kelimesini duymaya ihtiyacı var ki.. ne kadar şanslısınız Allah ikinci kez bir emanetini göndermiş, tabikide endişeniz çok normal ama o doğana kadar diğeri biraz büyür ve iki kardeş çok güzel büyürler sıkmayın canınızı hayırlısı olsun
Musilk-1 Melike24456 canım benim kızlar büyüdü 41 yaşında tekrar anne olmak için deliriyorum aylardır o çift çizgiyi görmeye çalışıyorum Allah evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hayırlı evlat olsunlar
Melike24456 Musilk-1 çok teşekkür ederim inşallah hayırlı evlatlara sahip olursunuz evlatlarınıza Allah uzun ömürler versin
DarkLuna Melike24456 canım kusira bakma ama resimde ilk dikkatimi çeken şey test değil de o arkadaki güzeller güzeli bı bebiş oldu maşallah çok tatlı bı bebiş 🤭🤭🤭🤭 teste gelirsem de bence pozitif gibi sanırım erken gebelik testi kanda daha net belli olur canım🥰🥰
minikbebegim06 Esrakalkanc doğumdan sonra doktora gidin spiral kol altı implant doğum kontrol hapı bir sürü korunma yöntemi var ikinci kesinlikle istemiyorsanız tüpleri bağlayalım diyorlar onu yapabilirsiniz
Ozlemerikci543450 Çocuk ben burdayım diye bağırıyor testten bunu varmı diye sormakta bilmiyorum onaylanma ihtiyacımı oluyor bi kan testiyle netleştirelirsiniz ki tebrünelisinşz kardeş güzel bişey bence iyi düşünün umarım hayırlısı olur
Melike24456 Ozlemerikci543450 hanım efendi takdir edersiniz ki şok içerisindeyim danışabileceğim tecrübe sahibi kimseye şuan için paylaşamıyorum konuyu o yüzden burada sizlerle paylaşmak istedim
Ozlemerikci543450 Melike24456 hayırlısı olur umarım ama adetten önce test yaptığınıza göre bi şüpheniz varki yapılıyor korunmuyorsunuz da hamile kalmak kadar doğal ne olabilir demek istedim ☺️iyi bişey yani
Zarifokur Melike24456 buraya da yaz sıkma canını oda onunla beraber büyür biz istiyoruz olmuyor . Hayırlısını iste Rabbimden aramadan verdi öyle düşün erken oldu falan düşünme
1begonya cauuv1 canım hayırlı olsun inşallah profiline baktım ama testin fotoğrafını bulamadım rica etsem buraya atar mısın benimki de silik var diyenler de oldu ama günüme daha var çok heyecanlıyım bak ben testimi buraya atıcam sence var mıdır ilk 5-6 dk da çıktı
cauuv1 1begonya https://mutluresim.com/images/2024/12/11/1oX4Ng.jpeg. Ben böyle ögrendim hemen kan verdim 28 cıktı
SalihaHakanetin Melike24456 maaşalah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏 adetiniz gecikmişmiydi