Gizm06 bana da farklı doktorlar direk kesinlikle yasak diye belirtiyor o sebeple ben hep yasak diye biliyordum hatta. İlk hamileliğimde doktorum çok çok iyiydi ama tayin ile geldik farklı ile buradaki doktorlar önceki hamileliğimde yaşadıklarımı anlatmama rağmen dikiş atmadan devam ettiler ilaç bile vermediler sağolsun eski doktorum ozeldeydi mesaj attım hemen aradı beni ilaç vermiyorlarsa kendin parayla al kullan günde 2 kere dedi öyle yaptık. Daha sonra 22. Haftamda rahim ağzını 30mm ölçtü kadın doğum gayet güzel dedi hatta izine çıkacaktık bir sorun yok denildi biz de çıktık. İstanbul’da doktorum var rutin 6 ayda 1 olan muayeneydi biz de gidelim dedik gittik daha sonra memlekete geçtik bir gün acil olarak hastaneye gittim tansiyon yüksekliği bulantı ile bir bakıldı rahim ağzı 11 mm olmuş hunilesme var hemen yatış yapıldı acil serklaj oldum buradaki doktorlardan Allah razı olsun hepsi o kadar iyi ki adamların ilk işi ilişki kesinlikle yasak tuvalet harici kalkmak yok dediler. Şuan hep yatıyorum geçen muayenede 31mm ölçüldü rahim ağzı, serklaj sonrası 39mm di sürekli yattigim halde biraz kısalma olmus ama doktorlara göre güzel yine. Yatmaya devam şuan. İlk hamileliğimde serklaj sonrası prof yürüyüş yap 5 km yol yürü dedi yatmak yok demişti sürekli gittiğim doktor da hayır yat yurumen riskli demişti ben sürekli gittiğim doktoru dinledim 26+5 de doğum oldu yine sürekli yattigim halde kisalmam oldu öteki profu dinleseydim çok daha erken haftada doğum olabilirdi. Şuan da sürekli yat diyorlar bende yatıyorum. Rabbim hepimize sağlıkla ve zamanında kucaklarimiza almayı nasip etsin 🤲🏻🧡