Nessee34 Tugcetosunn detaylıya kadar sanırım net olmayacak özel doktora ve devlete de bır kere daha gıdıcem bakalım hayırlısı sağlıkla gelsınler
Elis27 Nessee34 erkek dendiğinde bacak arasını gördünüz mü ? Yani böyle olunca insan bı değişik oluyor
Demetbsts Nuray-61 kızım 3 aylıkken gösterdi benim oğlum 6 aylıkken bu bebek bakalım ne zaman gösterecek 😁
Nessee34 Elis27 zaten emın olmadıkları ıcın oku doktor da bır daha kontrole çağırdı ıkısıne de gıdıcem hayırlısı
1prens_1prensesannesi_ Nuray-61 14 haftalıkken öğrendim canım şu an 15 haftalığız erkek erken gösterir derlerdi doğruymuş
XBurcuburcu 12+4haftalıjken öğrendik biz Fetal dna sonucuyla ama 14. Haftada us de gördük zaten doktor gösterdi😍🙏
Melikeakkc Nuray-61 bende yarın 13 hafta oluyorum 12. Haftada gittim görmeediler çok ümitlenme tam net 16-20 haftalarında belli oluyor
Nuray-61 Nessee34 devlete gıttım erkek dedi bugün yanılma payı var dedi ama çok net erkek görünüyordu
Nessee34 Nuray-61 yanılma payı var dıyorsa emın olana kadar bekleyın bazen kordon da yanıltabılıyor bende özelde emın olarak görmeme rağmen devlet hastanesi kız demıstı
Nuray-61 Daisyy000 amin hepimiz inş 2025yılı için erkek senesi dıyorlar önemli olan sağlıklı olması tabi ki 2pğlum var gönül tabi istiyor ki bir de kızım olsun nasip yine de