Nuray-61 Merhaba hanımlar cuma günü kontrolüm var ve tam 12haftalık oluyoruz siz cinsiyeti ne zaman öğrendiniz
Nuray-61 Demetbsts bazı doktorlar erkenden görüp söylüyorlar 2oğlum var ister istemez vur merak ediyor ınsan
Tugcetosunn Nessee34 bugün aynı şekilde benim de öyle oldu özelde erkek dedi 13 haftada 15 haftalığım devlet kız dedi anlamadım bende
Nuray-61 Nessee34 devlete gıttım erkek dedi bugün yanılma payı var dedi ama çok net erkek görünüyordu
Demetbsts Nuray-61 kızım 3 aylıkken gösterdi benim oğlum 6 aylıkken bu bebek bakalım ne zaman gösterecek 😁
Rbdrmx Daisyy000 ahahahaha 🤗😂 maşallah resmen ben geliyorum anneeee demiş sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim 💜
Rbdrmx Daisyy000 aaa öylemi maşallah analı babalı büyüsün o zaman kuzucuk 🤍🤲🏻♥️amin teşekkür ederiz 🍀🎈
Eylley Rumeysaecriin erkekler erken gösterir diyorlar siz bu hafta da mı emin oldunuz yoksa bilerek mi geç gittiniz
Rbdrmx Eylley yok ya benim ilk bebeğim erkekddi 22 haftaya kadar göstermedi hatta Dr kız dedi göstermiyor kendini dedi minyon bir bebekdi bide meğerse erkekmiss😅😅🤷🏻♀️😂
Rumeysaecriin Eylley yok canım kız diye söylendi 13 te devletti ama acile gitmiştim kız dedi 15+5 te kendi özel doktorumda çok net göründü erkek olduğu yüzde yüz eminiz yani 🤗
Nessee34 Tugcetosunn detaylıya kadar sanırım net olmayacak özel doktora ve devlete de bır kere daha gıdıcem bakalım hayırlısı sağlıkla gelsınler