Patito__ tugcebck38 Hikayeniz benimkine benziyor. Cekilen çileler ve bu sure zarfinda duygular dusunceler ayni eminimki… Benimde 9yil oldu kayiplar vr İnsallah bende sizin gibi bir mucize yasarim. 9 yilim gecti:( Sabrin sonu selamet insaallah ♥️ Rabbim evladinizi size bagislasin cok sevindim şükür bir kisi daha bu çıkılmaz yoldan kurtuldu gözünüz aydin ♥️
tugcebck38 Patito__ Aminn Çok teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin inşallah kalbinizdekini kucagınıza versin 🌹🙏
tugcebck38 Ayseeee35 inanın hiç bişey yapmadım bir bardak bile kaldırmadım çünkü serklajlıydım yattım hep
Byzuldg tugcebck38 bende serklajlıyım 35. Haftadayız artık çok heyecanlıyız, doktorum 37de dikişleri alacağım diyor, sizin kaçınca haftada dikişlerinizi aldı acaba? Dikişler alınırken acısı çok oldu mu ve hemen açıklık oldu mu acaba
Ervazengin01 tugcebck38 ne kadar güzel bir doğum ne kadar hızlı bir süreç olmuş ve 1 dikiş çok iyi maşallah.Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah vaktini geçmeyen sağlıklı hayırlı kolay bir şekilde 🥹🤲🏻🌸🥰
12betul tugcebck38 başkasının mutluluğu ile nasıl pamuk gibi olunur ❤️ okurken nasıl mutlu oldum sanki kendim yaşamışım gibi . Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Kursatsmommy tugcebck38 Allah bizede böyle doğumlar nasip etsin 30.haftadayım öyle korkuyorum ki sezeryan hiç istemiyorum 🥲
La_sumom tugcebck38 ayyyy içime su serptiniz tek avazda kurtulmak banada nasip olsun inşAllah sağlıkla büyütmeniz dileğiyle Allah bağışlasın🥹👼🏻🩷
Ahra tugcebck38 okurken ağladım resmen hele o sesini duyduğunuz an maşaAllah çok sevindim sizin adınıza Rabbim hepimize hayırlı ve güzel doğumlar nasip etsin
1daltun tugcebck38 okuduğum en pozitif hikayelerden birisi etrafımda o kadar çok normal doğum yapma diyen var ki onlar yüzünden 35. haftada daha nasıl doğuracağıma karar veremedim umut oldun bana teşekkür ederim 💓 sağlıkla büyüsün inşallah
dilekkbrgl 1daltun 1daltun merhaba bende 35+2 haftalık gebeyim 🥹💓 Etrafa kulak bile asma. Kendini ne kadar kasarsan o kadar zarar görürsün doktorun neyi Uygun görüyorsa ona yönel. Kendini nasıl iyi hissediyorsan, örneğin ben normal doğum düşünüyorum ama o an ters birşeyler olur diye sezeryanda olabilir yeterki ben ve kızım iyi olalım.
Sevulyy 1daltun merhaba asla onları dinlemeyin bence. Ben doğum yapmadım ama bence herkesin doğumu kendine özel vücuduna göre ne kadar pozitif düşünürsek öyle olacak böyle düşünün ☺️
Kevsssim tugcebck38 gözünüz aydın. Allah herkese böyle doğum nasip etsin inşallah. Böyle hikayeler içime su serpiyor 😌
tugcebck38 Byzuldg Benimde 37 de alındı dikişler acımadı diyemem tabiki acıdı ama dayanılmayacak bir acısı yok zaten 5 dk bile sürmüyor alınır alınmaz açıklığa baktılar 2 cm açıklık vardı
9903 tugcebck38 ayy ne kadar güzel bir doğum olmuş maşallah maşallah maşallah diyeyim … Ben de 38 +6 bekliyorum ama tık yok artık gelsin istiyorum ben çok zorlanıyorum dua edin sizin gibi kolay olsun ❤️
basakyaylaci tugcebck38 Sizin adınıza çok mutlu oldum. Allah sağlıklı güzel ömürler nasip etsin. 37+4 olduk inşallah bende kuzuma biran önce bir avazda sağlıcakla kavuşurum 🙏