Buraya İlk Başladığımda Tüp Bebek Tedavisi Görüyordum Ve Hamile Kalabildim Ama Erken Doğumla Kaybettim Sonra Bir Mucize Oldu Doktorların Tüp Bebeksiz Hamile Kalmazsın Demesine Rağmen Rabbim Bir Mucize Nasip Etti 🙏🌹 02.12.24 Pazartesi Günü Doktor Kontrolüm Vardı 39+3 de Çatı muayenesi Oldum sonra Eve Geldim Hafif adet ağrılarım vardı çatı muayenesi Olduğum için Normal dedim Ve günlük ev işlerini yaptım akşam saat 5 buçuk gibi duşa girdim ve biraz uzandım karnımın içinde bişey patladı lavaboya gitmek için Kalktım ve suyum aniden boşaldı ama sancı vs yoktu eşimi aradım hemen yarım saat içinde geldi hastaneye giderken zaten sancılarım 1 dk başlamıştı bol bol nefes alıp verdim ve hastaneye geldik alttan muayene ettiler 3 cm dediler beklicez dedi 1 dk da geliyordu sancı ama güzel karşıladım nefes alıp vererek yarım saat çektim sancıyı vajinamda baskı hissettim ebeyi çağırdık hemen bebegin kafası gelmişti o kadar hızlı oldu ki ebeler bile şaşırdı beni doğum haneye aldılar hemen ama doktorum hala yolda son anda yetişti bana 1 kere ıkınsan tamam dedi 1 kere ıkındım ve dünyanın en güzel sesi geldi şükürler olsun 💕🙏 1 tane dikişle güzel bir doğumum oldu rabbim kolay doğumlar nasip etsin bekleyenlere benim 7 yıllık hasretim bitti ❤️❤️❤️ Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah 👼🙏