Tulayy1 Hanımlar Bursa’da detaylı ultrason ücretleri nerde ne kadar memnun kaldınız mı paylaşır mısınız
queenanne1 Tulayy1 normalde özel hastanede takipliyim detaylı ultrason fiyatları dudak uçuklattığı için haftaya bilecik eğitim araştırma hastanesine gidicem🙂↔️
Tulayy1 eliff4 peki memnun kaldınız mı Cberrin beni inegoldeki doktorum yönlendirecek bir bildiği doktora acaba ne kadar ücret ister bizden çokmuş fiyatlar da
Perevene Tulayy1 Sonomar ı diyorsunuz sanırım Zafer Sivri doktorumuzun önerisiyle randevu aldık henüz gitmedik nakit 2300 kart 2500 dediler
Beril16 Cberrin Merhaba bende pembe mavi takipliyim. Haftaya Şule Hanımla randevumuz var. Şu ana kadar hastanenin bütün doktorlarından çok memnun kaldım. Umarım Şule Hanım da iyidir 🥰❤️ Sizin randevunuz süre olarak ne kadar sürdü? Şule Hanım 1 saate yakın mı bakıyor yoksa aralıklı olarak mı çağırıyor?
Cberrin Tulayy1 evet malesef çok detaylı ultrasonlar 3000-5000 bandında geziyo daha uygunu var mı bilemiyorum 🤷🏼♀️
bihtercakir Merhaba ben sonomara randevu aldım nakit 2300 lira , bir arkadaşım gitti onun tavsiyesiyle bende gidicem çok memnun kalmış
Cberrin Beril16 merhaba şule hanım tatlı bir bayan ben seviyorum 6 yıl önce oğlumdada ona gitmiştim şimdi kızım için gidiyorum 35-40 dk falan sürüyo iki hafta sonra kontrole çağırıyo oda 20 dk falan sürüyo. 30. Haftada da çağırıyo ama ne için bilmiyorum henüz 27 haftalık 😊
Beril16 Cberrin Doktorum Feride Hanım 😊 19. Haftada Şule Hanım’a yönlendirdi. Bu uygulamada gördüğüm çoğu kişi detaylı ultrasonu 21-22. Haftada yaptırmış. Siz Şule Hanıma detaylı için kaçıncı haftada gitmiştiniz?
Cberrin Beril16 bende yanlış hatırlamıyosam 21 ve 23 te gittim 19 hafta bence küçük 20 den sonra daha iyi oluyo bence 🌸
Tulayy1 queenanne1 Bilecik’te yakın bize aslnda ama oradaki doktorlar nasıl bilmiyorum bnde olmadı bursa şehir hastanesi ne gdcem queenanne1
queenanne1 Tulayy1 2-3 doktor gördüm hepsi gayet iyidi hastaneyide beğendim şehir hastanesi çok zor hem aşırı büyük hem çok yorucu bi hastane bence🫠