myangelson Lolyholly 2. Hamileliğim 15 den sonra falan belirginleşti şuan 26 haftaligiz son 1 2 hafta içinde aşırı bir büyüme oldu 😅
DarkLuna Lolyholly benim 3. Çocuk 10+5 im sanırım çıkmaya başladı sabah akşam aynı göbek duruyo hamilelikten önce de göbeğim vardı diğer çocuklardan kalan bunda daha çabuk sistim herkeste farklı oluyor tabi🥰😂🥰
Lolyholly myangelson aa daha çok var benimkine o zaman, kiloyla alakalı olabilir mi acaba kişiden kişiye göre. Bir araştırma içerisindeyim hahaha
Beequeen Lolyholly Olabiliir, benim de şu an sanki böyle iki üç gündür tuvaletimi yapamıyorum gibi bir şişkinlik var 🤭 tuvalete de çıkamıyorum pek onun da etkisi var tabiiii 😅
myangelson Lolyholly ilk hamileliğimde 24. Haftadan sonra falan hamile göbeği çıktı 😅 genelde ilk hamilelik çok daha geç çıkabiliyor. Kişinin vücut yapısıyla alakalı galiba. Mesela internette şey okumuştum spor yapanlarda karın kası güçlü olanlarda daha geç cikabiliyormus
metemom_ Lolyholly hep çıksın istiyordum son ayda birden büyüdü ve tüm göbeğim çatladı keşke çıkmasaydı dedim 32. Haftaya kadar bir tane çatlağım yokken şimdi harita gibiyim
Lolyholly DarkLuna galiba karın kasları ilk bebişten sonra daha esnek olduğundan diğer bebişlerde daha erken karın çıkma ihtimalini ortaya koyuyormuş. Sizinki erken çıkmış mesela diğer yorumlara göre. Sağlıkla gelsin inşallah 😍💞
Lolyholly metemom_ krem kullandın mı hiç çatlak için , galiba ben de çatlıcam çünkü göbeğim bildim bileli sıfırdı dümdüz yani birden şişince bütün derim gidicek :(( biraz krem ve yağ araştırmak gerekli
metemom_ Lolyholly kullanmadığım krem yağ kalmadı ama benim de hamilelik dönemine kadar hiç göbeğim olmamıştı birden olunca üstüne genetik de eklenince oldu maalesef 🥺
Lolyholly metemom_ galiba kaderimiz aynı olacak …. Bebişe değer diyip sonradan çözüm arayacağız artık haahahaha
metemom_ Lolyholly burda bir güzellik merkeziyle konuştum lazerle izi en aza indirebileceklerini söylediler bebeğim biraz toparlansın ilk işim oraya gitmek olacak 😂