Betllll Yilmazfatma devlet özel fark etmiyo kuzum bnm doktorumda özeldeydi adamın ağzından cımbızla laf alıyoduk bide hastanen en iyi doktorudu güyaaa 😂😂
baharayazz Yilmazfatma Canım benim 4 ya da 5 hafta sonra kontrolüm var. Doktorum önümüzdeki kontrollerde artık sürekli nst ye baglicam dedi. 28 haftalığım suan yani 32 ya da 33 de başlanacak benim
Yilmazfatma Kubraislekyay düzenli şekilde her ay gidiyorum en son 2 ocakta gittim doktorum bişey demedi şimdi 5 şubata aldım bidakine doğururum heralde artik😕😕🤨🤨
baharayazz Yilmazfatma bence sen gittiğinde söyle bilgi verir zaten sancıların olduğunuzla söyle nst ye bağlancam mı diye de sor canım
TugceArslan Faile10 Ben rapor almaya gittiğimde bağlamadılar nstye. 2 gün sonra 35 olunca gideceğim. O zaman bağlarlar mı ki?
Faile10 TugceArslan normalde almaları gerekiyor ama neye göre bilemedim. Yarın doktora gideceğin bakalım alacaklar mı 31 hafta oldum
Yilmazfatma baharayazz doktorum yeni ne der bilmiyorum o yüzden tereddütteyim başından salıyorlar resmen