Melikedgn Hilal2321 Benimde 13.haftada yüzde seksen kız dedi ama bende erkek hissediyorum. İlk çocuğum kız. Kızımda yaşadığım belirtilerinin tam tersi var şuan yazdıklarınızın dışında iştahsızlık had safhada bilemiyorum ya hakkımızda hayırlısı yine ama içimden hala erkek geçiyor 😅
Ayse_nurrr Hilal2321 ben ilk 2 ay kustum sabahları sadece diğerleri ben de de aynıydı doktorumuz ilk erkek dedi sonra kız dedi ama kordon bacak arasındaydı yarım saat uğraştı anlamak için eşimle biz de şaşkınız detaylıyı bekliyorum 🌸
Hilal2321 Ayse_nurrr Ben detaylı ultrasonu beklersem kriz geçiririm 16. Haftada gitmeyi düşünüyorum 😂
Hilal2321 Nurrrr10 Doktorumuz emin değilim kesin bişey söyleyemem dedi cıhaz eski çok belli başka doktora gitmeyi planlıyoruz insan heves ediyor öğrenip bişeyler almak istiyorum 🥰
Oykulum-61 Bende bugün gittim 12+0 kız gibi dedi ama bi ayağını karnına çekmişti bende nedense bi erkek hissettim ama 16 da belli olur heralde
Oykulum-61 Hilal2321 aynen aynen kızımında 16 da netleşti bide bu kan ilacı dokunuyor mu size kullananlar
Mutluanne34 Benim ikili taramada detaylı ultrason yapan doktorum erkek dedi 1 hafta sonra kendi doktorum yandan bakınca çıkıntısı var alttan bakınca yok gibi dedi kafamız karıştı bizimde sizce kendi doktorum yanılmış olabilir mi
Mutluanne34 Hilal2321 banada ikili taramada detaylı bakıldığı için erkek ihtimali daha yüksek geldi normal muayenede doktor yandan çıkıntı görüp alttan neden göremez sizce ilk defa duydum böyle bişeyi