Happymothers senamom_ son 54 gün uygulamaya göre 32. Haftadayım bebeğimin eşyalarını hazırladım birkaç eksik kaldı ama kendimi baya sona bıraktım birkaç eksik hala var
fatsfats-92 Hasret3449 Bizimde son 76 üzülmeyin benimde eksiklerim var eşim işsiz biraz almıştım Allah’tan ama pijama takımı vs yok benimdeinşallah bebişler doğmadan herşey hazır olur🥺🥲
Hasret3449 fatsfats-92 inşallah canım haklısın olmayınca zor oluyor Allah yardımcınız olsun inşallah ❤️
MiracAlpinannesi DNZMHMHT Dalan zeytinyağlı granül sabun kullanıyorum ayni zamanda bir tane de sıvı deterjan kullanıyorum ama adını unuttum
DNZMHMHT MiracAlpinannesi granul sabun tortu birakiyor diyorlar siz hiç öyle bir problem yaşadınız mi
Happymothers senamom_ dimiii 😂ben bebeğime bi şey alırken hiç düşünmüyorum her şey gerekliymiş gibi geliyor ama kendime gelince yaa sonra da olabilir aslındalar başlıyor 😂
MiracAlpinannesi DNZMHMHT Hayır hiç yaşamadım çok ağır bir kokusu da yok utuleyince çok hafiften deterjan kokusu kalıyor okadar
DNZMHMHT MiracAlpinannesi bende dalan roxy i aldım evde öyle yorum yapanlar olunca yikamya korktum en iyisi ni deneyeyim