MiracAlpinannesi senamom_ Benim de son 65 gün. Kıyafetler yıkandı utulendi yerleştirildi buğu çanta yapmayı düşünüyorum. Birtek kendime gecelik alıcam okadar
Hasret3449 MiracAlpinannesi keşke benim de eşim bıraksa ben de hepsini alsam ütülesem yerine bıraksam hep hevesimi kursagimda bırakıyor erken erken diyor
Nananan senamom_ benimde son 64 kıyafet olarak herşey hazır bez fln da hazır yedek olarak göğüs ucu saklama kutusu ufak şeyler kaldı onları alacağım ama çantami bugünlerde hazırlarım eksikleri üzerine koyarım aldıkça yikansin temiz dursun
Merve-metin senamom_ haftaya çantayı hazırlayacam eksiğimiz kalmadı çok şükür herşey hazır haftaya yıkar ütülerim çantayı hazırlarım kenarda bekler artık
Nisbaral Benmde son 75 gn kızlar hastane cantanıza neler hazırladınız neyden ne kadar koydunuz, birde bizim henüz dolap gelmedi bebek kıyafetleri simdiden yıkasam ütüsem hurçta beklese birşey olurmu
eliff4 senamom_ son 70 gösteriyor ama sezeryan olacağım için daha erken olucak daha dolap almadm dolap almam lazım sonra bebeğin eşyalarını yerleştiricem benimde deterjan puset örtüsü gibi şeyler kaldı bide hediyelikler var gümüş kapak falan almadm ihtiyacım olursa alırım diye düşünüyorum kendime çok birşey almadm açıkçası göğüs ucu kremi aldm bide jelli göğüs pedi aldm kesin alın dediğiniz birşey var mı acaba ?
Nurrrrr9898 Benim son 53 gün temizliğimi yaptım bi camlar kaldı silinecek buzdolabı kaldı dolabı ve hastane çantası hazır beklemedeyiz
Ervaidil senamom_ uygulamaya göre son 58 gün ama kızım daha erken gelicek gibi hissediyorum şubatın 8 ine kadar bekleriz dedi doktor ama ocağın sonu gibi gelir diye düşünüyorum. Eşya olarak ıvır zıvırlar kaldı daha hastane çantam hazır degil yıkamadım haftaya ayarlamayı düşünüyorum.
senamom_ senamom_ ben bugün ani bi kararla çantamı hazırlamaya başladım kızlar genel olarak hazır birkaç eksiğim kaldı kendime bakım malzemesi fotoğraf çekimi için sabahlık falan koyacağım onlar kargoda
canmyavrum Venim de bugün son 56 31.haftaya girdim bebegin kıyafetlerini yıkadım ütüledim bi çanta hazırlamak kaldı o basit iş alışverişimi tamamladım.ocak sonu gibi dogar diye bekliyorum 2. Gebeliğim bakalm
senamom_ yeni_anne2 benimde ilk gebeliğim iyiki alışverişimi falan yapmışım diyorum şu an çok ağırlaştım ayakta durdukça her yerim ağrıyor şimdi olsa kolay kolay yapamazdım
MiracAlpinannesi DNZMHMHT Dalan zeytinyağlı granül sabun kullanıyorum ayni zamanda bir tane de sıvı deterjan kullanıyorum ama adını unuttum
yeni_anne2 senamom_ bendee yaptimm valla asla sona bırakmak istemedim sadece deterjanı kaldı onu da bugün yarın alirim saglıkla gelsinler inşallah
DNZMHMHT senamom_ sıvı mstik olan değil mi. Ben yumuşatıcı kullanmak istemiyorum çok koku cocuklara iyi değil diyorlsr. Hatta bı yerde sivimatikten de granül sabun markalarını kullanım diyordu ama Bursa’da kranul sabunların kalıntı bıraktığını söylediler o yüzden sizde sormak istedim
Yarenn24 senamom_ benim de son 59 gün 💖🌸 hastane çantamı hazırlamadım ocağın ilk haftası hazırlayacağım ufak tefek eksiklerim kaldı onları alacağım aklıma geldikçe sepetime ekliyorum😂