Kevsssim Zeynikii Yasin bıyık ı çok duydum herkes çok memnun ama çok yoğun olduğu için muayeneler kısa diyorlar. Siz kaç haftalıksınız doğum ücretleri nasıl acaba
Kevsssim Ajsjskaksjdkd yaa gerçekten mii teyzemi de o doğurtmuştu kuzenim şu an18 yaşında. Teyzemin önerisi ile ona başlamıştım bunu da duyunca çok mutlu oldum şu an🥹
Ajsjskaksjdkd Kevsssim ay kusura bakmayın yeni görüyorum ben 15 haftalığım daha muayene ücreti 550 normal doğum 17 sezeryan 19muş yılbaşından sonra değişir mi nasıl olur bilmiyorum 🥰🥰
Zeynikii Kevsssim aslında muayeneler kısa değil şehir hastanesine de gitmişliğim var orayla hemen hemen aynı sadece bazen ameliyatları doğumları vs oluyor randevu saati gecikebiliyor ☺️
24hnisa Bende anadolu hastanesi Meryem hanima gidiyorum 26 haftalık olduk. Kutahya postu görmek güzelmiş gerçekten 💚
Kevsssim Ajsjskaksjdkd aa çok uygunmuş haftalarımız da çok yakın oraya da bir görüneyim ben teşekkür ederim 🥹
Kevsssim babycom456 ben geçen hafta normal kontrole gittim cinsiyetini öğrendik yüzde yüz kız dedi doktor. 3-4 hafta sonra detaylıya git dedi iyi bir doktor arıyorum siz kime gideceksiniz
Ajsjskaksjdkd Kevsssim zaten sadece şehir Hastanesi’nde perinatoloji var onlara da yoğun diyolar erken rsndevu almak lazım
Kevsssim Ajsjskaksjdkd yaa bana geçen hafta dedi doktor devlette gideceksen 3 hafta sonra bana gel ben yönlendireyim dedi
Kevsssim Ajsjskaksjdkd mhrs de perinaroloji dr olarak göremiyorum kimseyi sizin bildiğiniz devletteki perinotoloji uzmanları kim acaba onlara randevu arayayım
babycom456 Kevsssim kız direk bugğne bile randevu var , Kürahyadaki perinatoloji istediğin zaman alabiliyosun randevusu sıkışık değil
Ajsjskaksjdkd Kevsssim kadın doğumun sizi yönlendirmesi lazım yeşil alan açıyorlar size sonra mhrsde görebiliyosunuz perinatoloji bölümünü