Zehra_gonul Mhrbnnn alır alır korkmayın benımkı de fazla almadı son zamnalarda 300 gram almıs boyu kısa buzımkının de 😅 esımle ben kısayız bıraz suan 48 cm boyu
muphem 41Ecrn- 30+1 de özeldeki doktorumda 1389 gr çıkmıştı. 30+5 te devlette perinatolojiye gittim 1180 gr çıktı :((( gelişim geriliği var dendi. Moralim bozuldu
ogrtmen1hnm muphem bana da karın çevresi 10 gün geri dendi kilosu 960 gram 28 e gireceğiz, ben de üzgünüm erken doğabilir dendiği için
muphem ogrtmen1hnm sadece gelişim geriliği sebebiyle mi erken doğabilir dediler? Bana öyle bi şey denmedi ama benim plasentada kanama olmuş ve kist varmış, üzerine bi de gelişim geriliği… takip edilicem 2 haftada bir… erken doğum demediler ama
Nurrrr10 Annelikmghb canım doğuma daha erken değil mi dediğine göre 37+5 te doğumun ben bugün 37+5 oldum dün doktorum en az 2 haftan var dedi
seymaytac Ben de 20+5 deyim. Pazartesi 9 gün kadar gerilik olduğunu öğrendim ve çok üzgünüm kendime gelemedim bir türlü. Sürekli karnım küçülüyormuş, bir şeyler ters gidiyormuş gibi hissediyorum :( Yarın detaylı ultrasona gireceğim
Beyazmelekkk Cheryy1 maşallah nasıl besleniyor siniz neler yiyorsunuz daha çok ? 26+5 benim 1050 Gr çıktı
Cheryy1 Beyazmelekkk benimki önden gidiyor zaten sizinki normal olmasi gerektigi gibi sanirim 💖 tahin pekmez sürekli yedim kasar peyniri süt yogurt cig fındık fistik kuruyemiş bunlari cok tukettim ama genelde oyle ozellikle yedigim bisi yok canım isterse yiyorum😊 gebelik sekerim var oda etkiledimi bilmiyorum 🙏🏻
babyiscoming_ babymommy_ hayır çok normal zaten bebekler 28den sonra kilo almaya başlıyor. Benimde 28+0 da 1200 gramdı doktorum haftasına uyumlu dedi ☺️ burada maşallah herkesin tosun😂😂
Symstf Gulefsan1 açıkçası beni de bu korkutuyor çünkü şeker hastasıyım acaba ondan etkileniyormu diye. İnşallah etkilemez şeker bebeği. Ama sanırım biraz tontik olacak. 2 defa açken ultrasona girdim ikisinde de secde eder gibi yatıyordu ve asla kıpırdamıyor ama karnım tok olduğunda kıpır kıpır 😅