• Gebelik
  • Bebişlerin Haftası ve Kiloları 👼

Olgun_51 yok canım normalde 26.haftada 800 gr filan olması gerekiyormuş ama 1 kilo çıkınca normal mi dediğimde 1 hafta önde normal gelişimi güzel dedi korkma canım

Symstf sizinkinin çok iyimiş kilosuu 🥰🥰 benimkine de ortalama dedi ama yeterince iyi beslenemiyor muyum diye endişeleniyorum bazen

Bebekannesi_1 normal doğum olur sizinki saçmalamasın onlarda 4 üstü zor olur çocuk doğunca kilosu düşük çıkarsa pişman olma sonra sezeryan olduğuna

Cbkszn benimki de gelişme geriliği ama suyu hareketi iyi sorun olmaz dedi de içim içimi yiyor

41Ecrn- 26+4 bugün muayene oldum. 987 gr 33 cm . Doktorum haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi 🐣🩵

İkizlerim bugün 21+0da birisi 368 gr birisi 445 gr haftasıyla uyumlu dedi doktor ama var mı ikizi olan 🙈

19+5 haftalıkken 415 gram 27 cm di şimdi 24 haftalık olduk haftaya gideceğiz kaç kilo oldu bilemiyorum 🥰

41Ecrn- benim 27. Hafta da olmam lazım fakat olcumlerde 25+4 gösteriyor 800 gr 10 gün geriden geliyor umarım toparlar

Zehra_gonul iyiymiş ben 36+3te gittim 2600 çıktı gelişimi geride kalmış bebek küçük kalmis dedi ağladım inşallah alır biraz daha

Mlsaa99 benim de öyle şuan doktorum biraz geride gibi dedi. Ne yediniz ve etkisini gördünüz acaba, ben de denemek isterim. Teşekkürler şimdiden ☺️

aycatutall6121 maşallah gayet iyi kilosu ☺️ ne yiyorsunuz özellikle dikkat ediyor musunuz acaba ? Yemekle ilgisi var mı merak ediyorum, ben de kilo alsın istiyorum.