• Gebelik
  • Bebişlerin Haftası ve Kiloları 👼

36 haftalık 2270 kg aslında tam gününde gidiyorduk gebelik şekeri çıktı 1 hafta geriden gelmeye başladık şimdi 2 hafta geri oldu gelişimimiz 3 hafta da 500 gram almısız beslenebiliyoruz bi sıkıntımız yok ama bebiş çok minnak bende çok üzülüyorum ama yapcak bişi yok son 2 haftamızda ne alırsak artık ben kendim de kilo alamıyorum zaten neden böyle anlamadım 😔

Minikavocado canım ne isterse onu yiyorum hiç özel bişey yapmadım meyve çok sıkıp tükettim nar portakal greyfurt karıştırdım her gün haşlanmış yumurta yemeye dikkat ettim tamamen genetik olduğunu düşünüyorum bebeğin kilo alımının 7 kilo aldım ben hiç dikkat etmedim çok şükür bu konuda maşallah sıkıntım yok

41Ecrn- 28 hafta 2. Günlükken gittiğinde 1638 gram iri bebek dedi şimdi 30 hafta 1 günlüğüm acaba kaç oldu merak ediyorum suyun çok fazla dedi hiç bir sorunda çıkmadı kanlarımda 🥰

41Ecrn- En son 34+0 2400 gram 46 cm 😊 simdi kac oldu bilmem 36. Haftada pazartesi tekrar gidicem

41Ecrn-
25+4 günlükken kontrole gttik cuma günü 750 Gr di kızım zayıfmi 🙁 doktorum suyu kg herseyi güzel ddi ama burda şimdi görünce kglari zayif benim kızım galiba 😓

1. Haftada 3600 kg dedi şuan 39 dayız bakalım 😊

Minikavocado kırmızı et , cig kuruyemis , meyveyi eksik etmedim bir de kefir baska özel olarak birsey yemedim ama 9 ay deyince bunlari yemekten öğğ geldi aynı seyleri dön dolaş ye insan bir yerden sonra yiyemiyor

41Ecrn- 29+1 de gittim 1400 dü kilosu doktorum haftasına uygun ilerliyor gayet iyi demişti ☺️☺️

Duygu_33 canım her bebiş bir olmuyor canını sıkma zaten genelde 25.haftadan sonra hızlı kilo alıyorlar ☺️

Rzmrl gayet normal benimkisi de 3200 gram 51 cm boyu . Sabah 11 de gorucez ayni mi cikicak ultrason olcumleriyle

Eminegzel günlük yumurta kefir süt yoğurt meyve özellikle muz çok yedim kuruyemiş 3 öğün beslenme ilaçlarımı da düzenli kullandım hamileliğim hiç yormadi beni çok şükür saatler önce de doğum yaptım hastaneden yazıyorum size😂❣️🙏🏻

Hanifesenlq inşallah canım yoksa herşeyi yiyorum bende 🙁 3,5 kg aldım ben hamileliğimden beri

Arkadaşlar özellikle özel hastaneye gidenlere sesleniyorum. Mutlaka devlete de gitsinler. Özele giden iki arkadaşıma da hep bebeği killolu gibi söylediler. Doğuramazsın sezeryan deyip 37 de aldılar bebeğim biri 2900 gr doğdu biri de 3000 kilo. Hele 2900 gr doğana dr 4 kilo olmuş diyordu. Normal doğum isteyen kız sezeryana girdi mecbur . Ee girdikten sonra da aaa nniye böyle oldu denmesinin bir şeyi yok