36 haftalık 2270 kg aslında tam gününde gidiyorduk gebelik şekeri çıktı 1 hafta geriden gelmeye başladık şimdi 2 hafta geri oldu gelişimimiz 3 hafta da 500 gram almısız beslenebiliyoruz bi sıkıntımız yok ama bebiş çok minnak bende çok üzülüyorum ama yapcak bişi yok son 2 haftamızda ne alırsak artık ben kendim de kilo alamıyorum zaten neden böyle anlamadım 😔
Bebişlerin Haftası ve Kiloları 👼
Minikavocado canım ne isterse onu yiyorum hiç özel bişey yapmadım meyve çok sıkıp tükettim nar portakal greyfurt karıştırdım her gün haşlanmış yumurta yemeye dikkat ettim tamamen genetik olduğunu düşünüyorum bebeğin kilo alımının 7 kilo aldım ben hiç dikkat etmedim çok şükür bu konuda maşallah sıkıntım yok
- Haftada 3600 kg dedi şuan 39 dayız bakalım 😊
35+3 2 kg ☺️
Minikavocado kırmızı et , cig kuruyemis , meyveyi eksik etmedim bir de kefir baska özel olarak birsey yemedim ama 9 ay deyince bunlari yemekten öğğ geldi aynı seyleri dön dolaş ye insan bir yerden sonra yiyemiyor
41Ecrn- 29+1 de gittim 1400 dü kilosu doktorum haftasına uygun ilerliyor gayet iyi demişti ☺️☺️
Duygu_33 canım her bebiş bir olmuyor canını sıkma zaten genelde 25.haftadan sonra hızlı kilo alıyorlar ☺️
Mlsaa99 doğurdum kızlar başardım Allah’ım izniyle 🥲❤️
Eminegzel günlük yumurta kefir süt yoğurt meyve özellikle muz çok yedim kuruyemiş 3 öğün beslenme ilaçlarımı da düzenli kullandım hamileliğim hiç yormadi beni çok şükür saatler önce de doğum yaptım hastaneden yazıyorum size😂❣️🙏🏻
Nisanurr00
Merhaba gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün kaç kg doğdu bebişiniz
Mihricannnn teşekkür ederim 3800 kg doğdu ❣️
Nisanurr00 Allah analı babalı büyütsün sağlıklı ömrü olsun inşallah 🌸
Hanifesenlq inşallah canım yoksa herşeyi yiyorum bende 🙁 3,5 kg aldım ben hamileliğimden beri
Arkadaşlar özellikle özel hastaneye gidenlere sesleniyorum. Mutlaka devlete de gitsinler. Özele giden iki arkadaşıma da hep bebeği killolu gibi söylediler. Doğuramazsın sezeryan deyip 37 de aldılar bebeğim biri 2900 gr doğdu biri de 3000 kilo. Hele 2900 gr doğana dr 4 kilo olmuş diyordu. Normal doğum isteyen kız sezeryana girdi mecbur . Ee girdikten sonra da aaa nniye böyle oldu denmesinin bir şeyi yok
HndnAkdmn amin inşallah teşekkür ederim canım