• Gebelik
  • Bebişlerin Haftası ve Kiloları 👼

19+5 haftalıkken 415 gram 27 cm di şimdi 24 haftalık olduk haftaya gideceğiz kaç kilo oldu bilemiyorum 🥰

41Ecrn- benim 27. Hafta da olmam lazım fakat olcumlerde 25+4 gösteriyor 800 gr 10 gün geriden geliyor umarım toparlar

Zehra_gonul iyiymiş ben 36+3te gittim 2600 çıktı gelişimi geride kalmış bebek küçük kalmis dedi ağladım inşallah alır biraz daha

Mlsaa99 benim de öyle şuan doktorum biraz geride gibi dedi. Ne yediniz ve etkisini gördünüz acaba, ben de denemek isterim. Teşekkürler şimdiden ☺️

aycatutall6121 maşallah gayet iyi kilosu ☺️ ne yiyorsunuz özellikle dikkat ediyor musunuz acaba ? Yemekle ilgisi var mı merak ediyorum, ben de kilo alsın istiyorum.

Mhrbnnn alır alır korkmayın benımkı de fazla almadı son zamnalarda 300 gram almıs boyu kısa buzımkının de 😅 esımle ben kısayız bıraz suan 48 cm boyu

41Ecrn- 30+1 de özeldeki doktorumda 1389 gr çıkmıştı. 30+5 te devlette perinatolojiye gittim 1180 gr çıktı :((( gelişim geriliği var dendi. Moralim bozuldu

Fulyaacar benimki erkek, aynı hafta ve kilodalar benimki de zayıf geldi 🥲🥲

muphem bana da karın çevresi 10 gün geri dendi kilosu 960 gram 28 e gireceğiz, ben de üzgünüm erken doğabilir dendiği için

ogrtmen1hnm sadece gelişim geriliği sebebiyle mi erken doğabilir dediler? Bana öyle bi şey denmedi ama benim plasentada kanama olmuş ve kist varmış, üzerine bi de gelişim geriliği… takip edilicem 2 haftada bir… erken doğum demediler ama

Annelikmghb canım doğuma daha erken değil mi dediğine göre 37+5 te doğumun ben bugün 37+5 oldum dün doktorum en az 2 haftan var dedi

Benimde 27 haftalık olduk 1.100 Gr

Ben de 20+5 deyim. Pazartesi 9 gün kadar gerilik olduğunu öğrendim ve çok üzgünüm kendime gelemedim bir türlü. Sürekli karnım küçülüyormuş, bir şeyler ters gidiyormuş gibi hissediyorum :( Yarın detaylı ultrasona gireceğim

Cheryy1 maşallah nasıl besleniyor siniz neler yiyorsunuz daha çok ? 26+5 benim 1050 Gr çıktı

Sehrbn_ çok teşekkür ederim erkek mi kız mı acaba bebişiniz

41Ecrn-
                    Pazartesi gittik kontrole 30. Hafta 1460 kilosu 37 cm