crazywoman Feyzanurguc Spinal anestezinin tadını çıkarın bebeğinizi ilk siz göreceksiniz ilk sesini siz duyacaksınız buna odaklanın sakinleşin🤗 Sabah 8 buçuk 9 gibi alırlar sizi ameliyathaneye özel hastane de mi doğum yapacaksınız devlette mi
Feyzanurguc crazywoman tıp fakültesinde yapacağım bana 8.30 da hastanede olmam gerektiği söylendi kan testlerim yapılmıştı tekrarlarlarmı acaba süreç uzasın hiç istemiyorum
crazywoman Feyzanurguc önceden kan tahlili istemelerinin sebebi sabah tekrar sonuçları beklememek için odaya girince sadece damar yolu açılıp ameliyathanenin müsaitlik durumunu beklersin
BerivanLina Feyzanurguc sağlıklı bir şekilde doğsun da gerisinin önemi yok 🥹🥰❤️normal mi sezeryan mi daha iyi doğumdan sonra haber verin aydınlatın beni. 😊
Annelikmghb Feyzanurguc Allah seni bir avazda kurtarsin canim saglikla bebegini kucagina al insallah benimde 9 gunum kaldi bende heycandan uyuyamazdim heralde
Ozlem12345 Feyzanurguc Merhaba son anda cinsiyet değişti demiştiniz merak ettim çocuğunuz kız mı oldu erkek mi