bcmbzz canimbebegim0909 adetim 3gün gecikti benim de çok silik çizgi çıktı kan verdim öyle öğrendim 2haftalıkken
Zeynoaley canimbebegim0909 evde test yapmıştım direk belirgin çift çizgi çıkmıştı kan verdim betahcg çok yüksek çıkmıştı ben çok net öğrendim 5 gün sonra kontrole gitmiştim direkt keseyi görmüştük ☺️
ilayda_96 canimbebegim0909 2 haftalıktım öyle öğrendim idrar da çok silik çıktı kan tahlili ile emin oldum şu an 24 haftalığız 🙏🏻💙
Eslem2112 canimbebegim0909 evdeki testle üç haftalliken duydum oğlumu kizimida dört haftalıkken oda evdeki testle
Ozge16_ canimbebegim0909 adet geçikmesinde evde test yapıp net çizgi çıkmıştı ilk doktora gittiğimde 4 buçuk haftalıktı, şuan 20+5 olduk 💙🧿🧿
Babyandmoms canimbebegim0909 Reglim 2 gün geçti 8 Kasım son adet tarihim 5 haftalık oluyor varsa erken yapmak istemiyorum ne kadar bekliyim acaba
Yagamin Babyandmoms Prodictor erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla deneyebilirsiniz bence çünkü 6 gün öncesine kadar tespit edebiliyor ilk gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştim
asknbll Yagamin Bebek varsa o çok farketmiyor bence ya akşamda yaptım testi sabah ilk idrarla da yaptım sonuç aynı
Gs93-25 canimbebegim0909 5 haftalıktı ultrasonla öğrenmiştim şüphelerim sonucu test yaptım ama ikinci çizgi belli belirsizdi doktora qitmiştim, şimdi 28+6
ginalinetti Ben son günlerde geceleri aşırı fazla tuvalete gitmeye başlamıştım. O yüzden içimde bir şüphe oluşmuştu. Reglim de 2 gün gecikince hemen test yaptım ve 4+3’teyken öğrendim :)
Tgrtkrt canimbebegim0909 ben 3 haftalık iken erken gebelik testinde şak diye iki çizgi çıkarak öğrenmiştim