Babynurse12 21 haziran son adet tarihim, 5 temmuz yumurtlama takibiyle pik günüm, 15 temmuz da ilk silik çizgiyi gördüğüm tarih 😊 adetlerim düzenlidir, denemeye başladıktan 2. Ayda mutlu haberi aldık şükür 💕
Esra11_10 canimbebegim0909 evde test yapmıştım öylesine anında çift çizgi olmuştu 4 haftalıkken öğrenmiştim daha geç öğrensem daha mı iyi olurdu acaba😂
Helene16 kucukkalbimm Kanı 4 haftalık olunca verdim canım.. o dönemde her sabah bir tane test yaptım her gün daha belirgindi çizgi 4+2 de kan verdim 1300 çıktı 🥰
Hanniballl canimbebegim0909 adetimin olmadığı 2. Gün evde test yaptım öğrendim.. 4 hafta felan oluyor sanırım ardından Sağlık ocagında kan verdim 🌸
Emsal_swvinc1 canimbebegim0909 reglimden 8 gün önce evde erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı iki gün sonra acilde kan verdim beta yüksekti öyle öğrendik ama beklemiyorduk tabi ki bianda başlayan mide bulantısı ile şüphelenip yapmıştım testi aceleci davranıp😅
atlasinannesi_ canimbebegim0909 tansiyon düşüklüğünden kayinvalidemin tavsiyesiyle hastaneye kadın doğuma gittim kan verdik. Sonra alttan muayeneden bakınca kalınlaşma var dedi 2.5 haftalık falan demişti
Sept2409 76 betayla adetime 1 hafta kala öğrendim maksimum 3 haftalıktı. Yerleşme kanamasıyla şüphelendim erken gebelik testinde hiçe yakın silik bir çizgi vardı içimize şüphe düşünce kan vermeye gittik gece 🌸
Mavisannexl Senanur07 4 haftalikken erken gebelik testinde öğrendim 1 hafta bekleyip aile hekimine kan verdim.. Şuan 13+3 olduk 🥰🤲🏻
mervedgnn44 canimbebegim0909 3.ayıma girmiştim öğrendiğimde 🤣 evde test yapmıştım negatif çıktı sonra kan tahlilinde öğrenmiştim
Boncuk3434 canimbebegim0909 önce evde prospector testiyle öğrendim sonra çıkınca hemen hastaneye kan vermeye gittim 699.95 çıktı pazartesi çarşamba tekrar verdim 1006 olmuş bide pazartesi vericem bakalım gitmedim hastaneye ben direk kalp atışı duymak istiyorum 🥺