Eliffceeeee Meltemanneolsun acaba yaptırmak gerekli mi sonucunda neleri öğreniyoruz bilginiz var mı mesela ikili tarama da down sendromu için yapılıyor ya
Meltemanneolsun Eliffceeeee ikili tarama sonucu %65 doğruluk payı varmış fetal DNA %95 doğruluk payı var. İkilide riskli çıkan fetale yönlendiriliyor zaten. 35 yaş uzerindeyseniz eğer de ikili testte mutlaka riskli çıkıyorsunuz o yüzden direkt fetal DNA öneriliyor benim yaşım 36 ben o yüzden fetal yaptırdım tabi ucreti yüksek yaptirabiliyorsaniz eğer daha sağlam sonuçlar veiyor
Sevgikaya1525 Eliffceeeee olablr cnm ben oğlumda öyleydim prillam içmeden yaşamam imkansızdı ama elhamdülillah bu oğlumda hiç kullanmadım
redflowers Eliffceeeee bende 30nda gidicem 14 haftalık oluyorum o zaman inşallah cinsiyeti net bi şekilde öğrenirim ☺️ Naz yapıyor annesi ❤️☺️
Beyzzai Eliffceeeee 12+4 de doktorum cinsiyetini söyledi. Uyuyormuş biraz rahatsız ettik ve erkek bir bebek bekliyoruz. 😊 Sanırım bu sene erkek senesi çok insandan erkek diye duyuyorum. Şu anda (13+4 teyiz)
kubraa_35 13+1 den merhaba temmuz sonu doğum görünüyor eğer içeride daha fazla kalmak istemezse. Henüz cinsiyetini öğrenmedik ama erken öğrenenlerin hepsinin erkek olduğunu farkettim bu postta 😊
balim-35 14+ 1 den selamlar, bu dönem erkek dönemi sanırım biz de cinsiyetimizi öğrendik oğluş geliyor. Kilo durumları nasıl ben hiç doymuyorum ve +6 kg aldım. Doktorum biraz dikkatli gitmemi söyledi. Biraz canım sıkkın
Alyel94 13+4 üm bende bebeğim erkek temmuz ortası yada ilk haftaları olarak gözüküyor . 66 ile kaldım hala aynı kilodayım . 💙