Eliffceeeee Nasıl geçiyor hamilelik süreciniz benim mide bulantım daha yeni bitti hiçbirşey yiyemiyordum, birde cinsiyeti belli olan var mı
Beyzzai Eliffceeeee 12+4 de doktorum cinsiyetini söyledi. Uyuyormuş biraz rahatsız ettik ve erkek bir bebek bekliyoruz. 😊 Sanırım bu sene erkek senesi çok insandan erkek diye duyuyorum. Şu anda (13+4 teyiz)
Alyel94 13+ dan selam kızlar 🫶🏼 bence buradan devam edelim süreçlerimizi takip ederiz . Bizim 22 Temmuz doğum tarihimiz tabi ne şekilde ilerler bilemiyoruz cinsiyetimiz erkek 💙
Meltemanneolsun Ben de pzt günü fetal DNA yaptırdım bakalım bekliyorum sonucu. Cinsiyeti de i Ogrenecegiz sonuçla birlikte. Temmuz sonu Ağustos başı gibi alacağım inşallah kucağıma 🙏🙏
defnevedoruk 15+5 benimde doğumum temmuz başı görünüyor ama sezaryen olacağı için muhtemelen haziran sonu olucal, cinsiyetimizde erkek 🌸
Nrckmkci defnevedoruk Merhaba aynı haftadayiz benim de sezeryan olucak.iki gündür kafaya takmaya başladım da bebek hareketlerini ndn henüz hissetmiyorum diye siz de durumlar nasıl ?
Sevgikaya1525 Eliffceeeee aşkm benim şöyle yemek yerken ekşime oluyor 13 haftadır hiç kusmadım ama tiksinme var senin
Eliffceeeee Sevgikaya1525 ben 2 gündür iyiydim ama bugün tekrar bulantım başladı malesef hapım bitmişti prilam 2 gündür alamıyordum ondan oldu galiba
Eliffceeeee redflowers ay maşAllah bende şimdi cinsiyet öğreneceğim diye gittim hastaneye kapanmış uyuyor 2 seferdir uyuyor göremedik yine 🙈
Eliffceeeee Meltemanneolsun acaba yaptırmak gerekli mi sonucunda neleri öğreniyoruz bilginiz var mı mesela ikili tarama da down sendromu için yapılıyor ya
Sevgikaya1525 Eliffceeeee olablr cnm ben oğlumda öyleydim prillam içmeden yaşamam imkansızdı ama elhamdülillah bu oğlumda hiç kullanmadım
redflowers Eliffceeeee bende 30nda gidicem 14 haftalık oluyorum o zaman inşallah cinsiyeti net bi şekilde öğrenirim ☺️ Naz yapıyor annesi ❤️☺️