Begleyna sendekimsinnn Benim 3 Ay sürmüştü ama parça kalmıştı içeride atamadığım içinde Bi türlü düşmemişti. En son regl söktürücü yazdı doktor o kanama yaptı o şekilde düştü parçalar
sendekimsinnn Begleyna haa yok benimki düşüğün diğer günü gittiğimde tamemen düşmüş dedi tek parça halinde düştğ
Mom6535 sendekimsinnn düşük demeyelim de ben dış gebelik yaşadım iğne ile sonlandırıldı betam 4 binlere gelmişti 10 gün sonra verdiğimde benim betam 6 idi bir daha da vermedim hızlı düştü çok şükür ama bünyeden bünyeye değişiyor heralde
sendekimsinnn Mom6535 bnde düşükten 2 gün önce 6900 lerdeydi düşüğün 5.günü verdim 299 çıktı bu cuma yine vericem inşallah sıfırlanmıştır
Mom6535 sendekimsinnn olabiliyor tabi ama bu düşük bir ihtimal yine de olabilir kesinlikle çok gördüm burda öyle yaşayanları 🤲❤️
Mom6535 sendekimsinnn düşmüş olur canım merak etme Allah kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
imcakir Nazli_3009 34. Gün olması lazım. Yoğun sürdü birden kesildi sonra lekelenme başladı ve devam ediyor. Post açtım normal diyorlar ama 11. Gün olacak bilemedim.. sen nasılsın nasıl oldun?
Nazli_3009 imcakir bende 34. Gün oldum baya yoğun kanamalı geçti 4-5 gün sürdü sonra kesildi şimdi de ara ara bazen çok az peçeteye geliyor. Ara ara kasık ağrısı da oluyor hâlâ onun dışında bir sıkıntı yok