Melllike sendekimsinnn düşükten 20gün sonra tahlil verdiğimde 6 civarıydı. Doktor ultrasondan da bakmıştı bı sıkıntı görmemişti tekrardan bi tahlilde istemedi. Yani sıfır değeri görmedim ama düşüş olması doktoru tatmim ettiki tekrar çağırmadı beni
Begleyna sendekimsinnn Benim 3 Ay sürmüştü ama parça kalmıştı içeride atamadığım içinde Bi türlü düşmemişti. En son regl söktürücü yazdı doktor o kanama yaptı o şekilde düştü parçalar
Mom6535 sendekimsinnn düşük demeyelim de ben dış gebelik yaşadım iğne ile sonlandırıldı betam 4 binlere gelmişti 10 gün sonra verdiğimde benim betam 6 idi bir daha da vermedim hızlı düştü çok şükür ama bünyeden bünyeye değişiyor heralde
Birhayalimvr Sonraki adetim gününde geldi canım yaklaşık 3 4 hafta sonra sıfırlanıyor tabi adet sürene görede değişebilir her bünye farklı çünkü çok geçmiş olsun
sendekimsinnn Birhayalimvr sıfırlanınca adet olunuyor değilmi birde beta sıfırlanmadan hamile kalınabilirmi acaba çünkü bazıları düşükten sonra adet görmeden hamile kalıyolar ya
Femay sendekimsinnn düşen bebeğin haftası büyüktü ve iki adet kistim vardı doktorum yavaş düşüyo seninki bunlardan dolayı demişti. Normalmiş etkiliyormuş her faktör
Birhayalimvr sendekimsinnn evet sıfırlanıyor ben içim rahat etsin diye adetin 3. Günü baktırmıştım sıfırlanmıştı yumurtlama olursa gebelik olur tabi ama düşük bir sans
Mom6535 sendekimsinnn olabiliyor tabi ama bu düşük bir ihtimal yine de olabilir kesinlikle çok gördüm burda öyle yaşayanları 🤲❤️
sendekimsinnn Kızlar birde merak ettiğim başka bi konu var beta sıfırlanmadan tekrar hamile kalma gibi bi durum olabilirmi