Ayazipek Honey_isss ben oğlumda Nisa hastanesine gitmiştim Dr. Asiye vardı ona gidiyordum iki tarama testinde down sendromu teşhisi koyuldu (perinatoloji Reyhan tarafından) ve Asiye doktor aldırmam konusunda beni ikna etmeye çalışıyor ve psikolojik baskı yapıyordu o an odadan ağlayarak çıkmıştım çok şükür onu dinlemedim bebeğimi aldırmadım oğlum şimdi 4 yaşında. Kuzenim Muhabbet hanıma gitti Doğum yaptı çok memnundu Odalar gerçekten kötü havasız ve çok küçüktü
iremby zynp1512 39+6 yım kucuk odalar da var buyukte ama genelde kucuk buyukler azinlikta. Sezeryan odalari daha buyuk oluyor. Dogumhaneyi gezmedim. Normal dogumda normal oda gibiymis. Sezeryanda ameliyathane zaten. Dogum ucreti normal 1300 sezeryan 2300 du en son.
zynp1512 iremby normal 1450 olmuş diye duydum zam gelmiş o zaman doktorumdan rica ederim o zaman bakalım hayırlısı az kalmış senin hadi hayırlısı :))
NaimeYilmaz Derya Hanım doğumumuzu yaptı. Çok memnun kaldım. Ebeler şahaneydi. Oğlum doğum anında travma geçirdiği için çok ağlardı. Talep etmeden ben dinleniyim diye alıp ilgilenmişlerdi. Bazı odaları gerçekten kutu gibi. Ama ben büyük odaya denk geldim. Çok güzeldi. Doğumum haftasonuna denk geldiği için hastane boştu. Doktor muayne anlarında önemli doğurduktan sonra tamamen ebeler ile muhattap oluyorsunuz. 6.5 ay oldu doğum yapalı. Değişmediğini umuyorum. Sizlere de hayırlı doğumlar dilerim 💜
iremby NaimeYilmaz oda no kacti hatirliyor musunuz? Normal dogum mu yaptiniz? Pazar gunumuydu? Haftasonu daha yogun oluyor yani cumartesi diyeyim. Ne travmasi gecirdi oglunuz dogum aninda?
NaimeYilmaz iremby 511 cuma günü yatış yaptım p.tesi taburcu oldum. Benim suyum geldi. Bir kaç saat sonra suni verildi 1er saat arayla her ikisinde de kalp atısı 60a düştü. Acil sezeryana alındım. Bu doğum travması oluyor.
Kbraldemr Honey_isss valla bende tavsiye üzerine gittim. Kuzenlerim gidiyordu çok memnun kaldılar. Özellikle doktorum normal Doğuma çok güzel hazırlıyor mümkün oldukça normal Doğum yapmamı istiyor