Minikask34 Kızlar merhaba yılbaşından sonra doğum gerçekleşicek kısmetse ama ben normal doğumdan çok korkuyorum şuan hastaneden geldim bilgi aldım zorunlu sezeryan 19 bin kendi isteğinle 30 binmiş ve yükselicekmiş o zamana kadar o kadarını vermeye durumum yok ne söylesem doktora zorunlu sezeryan diye yapar bilgisi olan yazabilir mi 🙏🏻
Fatma6868 Minikask34 emin olun norml doğumdan korkulacak hiçbir şey yok bende korkuyrdum doğuramam diyordum hep inanın 10 dk sürmedi doğum yapmam.. asıl zor olan sezeryan
Mervetrkgl Minikask34 canım bence normal doğum için kendini korkutma güzel geçeceğine inanırsan güzel geçer. Benimde ilk gebeliğim ve avrupadayım burda ölüm kalım olmadığı sürece kendin istesen hatta para versen bile sezeryan yapmıyorlar ben o yüzden kendimi böyle rahatlatıyorum. Ve bildiğim kadarıyla zorunlu sezeryan sizin demenizle olacak bişey değil sizin için yada bebek için tehlikeli bi durum olması gerekiyor ki dr zorunlu sezeryana karar versin. Bebeğin kalp atışının yavaşlaması gibi durumlarda yani Allah korusun
Gamze_gamze Minikask34 kimi bulamaz kimi bilemez demişler. Ben de normal doğum yapmak için neleri vermezdim üstelik devlet hastanesine gidiyorum ama doktorum üç gün sonra sezaryen günü verecek
Minikkuzum00 Minikask34 asıl zor olan sezeryan.bende normal yapamadım çünkü acil doğum oldu. Kaç haftalıksınız ?
Elzemm_ Fatma6868 herkes in ki fakli geçiyor emin ol benimki ilk gebeliğimde canımdan can gitti uzun süre psikolojim bozuktu inşallah herkesin ki sizinki gibi kolay olur benim de bu ikinci gebelik inşallah bu bari kolay olsun
Minikask34 @“Fatma6868” Fatma6868 şey kalp ritim bozukluğum varda ıkınma felan sancı bunlardan çok korkuyorum bide çevrremdekiler çok korkutuyor
betul1709 Fatma6868 hiçbir şeyi kendiniz ile kıyaslamayın doğumun kolayı yok kendiniz güzel geçirmiş olabilirsiniz hızlı ilerlemiş olabilir herkesin bünyesi acı eşiği farklı ilkden birşey anlamıyorsun ama ikincisinde insanlar korkarak gidiyor doğuma.
Minikask34 Gamze_gamze yaa Allah kolaylık versin işte herkes bir olmuyor herkesin vücudu ve pisikolojisi farklı 🫶🏻
Minikask34 Elzemm_ evet işte bazen hatta çoğunluk baya bir zor oluyor hatta kalıcı hasar bırakıyor bide ilk daha zor oluyormuş diyorlar
Fundaaaa46 Elzemm_ normal doğumdan korkan birinin postunun altına da böyle yazmazsınız ya… psikolojiniz bozulduysa keşke kendinize kalsaydı millet burada güzel hikayesini yazıp kızı rahatlatmaya çalışıyor sizin yazdığınıza bakın
Rabiamina Minikask34 kalp doktorun normal doğum için sakınca gördü mü ya da kadın doğum doktorun. Doktorlar sıkıntı görmediyse insanları dinleme. Zaten senin ritminde bir sıkıntı olursa hemen sezeryana dönerler merak etme. Sezeryanda da sıkıntı olabilir sonuçta panik yapabilirsin. Sen güzel geçecek su gibi bir doğum olacak diye düşün. Kötü düşünmek kötüyü çağırır
Elzemm_ Minikask34 benim suyum geldi açıklığım yoktu Sünni sancı beni çok zorladı yordu ağır geldi inşallah bu kez Sünni sancı olmaz
Rabiamina Minikask34 kendini sezeryan normal diye şartlamadan önce bence gebe okuluna git orada çok güzel bilgi veriyorlar. Sezeryan ve normal doğum için de iyi kötü bir sürü senaryo var bunları dinleme duyma. Doğum nasıl bir şey öğrenirsen korkuların geçer. Akışına bırak zamanında hangisi senin ve bebeğin için iyiyse o olsun.
Minikask34 Rabiamina amin inşallah bulunduğum şehir küçük bir şehir ve tanımıyorum daha yeni geldim bulursam giderim teşekkür ederim 🙏🏻
Redpepper Ben doğurduysam herkes doğurur 😂 nefes egzersizi yapmanı önerirrim bol bol, doktor o an ıkın dicek o an tüm gücünle ıkınmalısın, sakın bağırma o çok büyük hata oluyor