buse76 Tbsra95 https://mutluresim.com/images/2024/12/10/1REOgP.jpg. Gecen hafta ki testim ve kocaman bir yalancı pozitif sakın almayın prodoctor der geçerim net
buse76 Tbsra95 teste göre herkes pozitif dedi bende öyle sandım çünkü gözle görünüyor koca bir negatifle eve döndüm ben bir dsha almam awox
Hilallly Tbsra95 çok kötü bu test yalancı çizgi çıkarıyor kaç defa beni umutlandırdı prodüktör tavsiye ederim
Mamiko_2020 Mom6535 aayyy rica etsem benim profilimde ki son teste bakar mısınız Awox markaydı.Çok zor gözle görünür şekildeydi fotoğraf üstünde oynayınca anca o kadar belli oluyor acaba ben mi yanılıyorum yada yalancı pozitif vs çıkar mı diyorum
Mom6535 Asena6532 dış gebelik yaşadığımda bir sürü test yaptım gecikmenin 13. Gününde hepsi negatifken awox pozitifti kan verdim 5,42 idi yükseldi sonrasında ama dış gebelikmiş yaşadığım maalesef bir sene önce
Mom6535 Mamiko_2020 baktımda benimki çok belirgindi resimini atıcam şimdi buraya 5.42 iken çıkan pozitifi
Mom6535 Tabi üstünden bir sene geçti bu testin yapar yapmaz çıkmıştı ve daha pembeydi durdukça bu hale gelmiş
Basakparlar buse76 idrara koyar koymaz bu şekilde iki çizgi çıkmıştı hiç beklemedim şuan 9 haftalığım 
Mom6535 buse76 sizin başınıza gelmiş ben bununla öğrenmiştim üzüldüm adınıza testlerin tarihlerinden dolayı da olabiliyor böyle bir sorun umarım bir daha yaşamazsınız 3 markaya güveniyorum prodoctor ,awox ,prodictor
Meltemanneolsun Tbsra95 ben 5 li paket aldım 2 tanesi kullandım negatif çıktı gebe değildim sonra 1 tane de geçen ay kullandım pozitif çıktı ve hamileyim bı sorun yaşamadım
buse76 Tbsra95 2 3 dk içinde çıktı şok olmuştum ilk defa bu kadar koyu çıkmıştı sonra yalancı pozitif çıktı işte
Basakparlar Bence ilk test yaptığımda erken gebelik testinden yapmıştım idrara koyar koymaz çift çizgi çıktı hiç beklemeden ilk 2-3 dk içinde çıkıyorsa dikkate alınmalı