bilinmeyen202020 Alisde merhaba siz gittiniz mi acaba bende esra hanıma randevu aldım ama randevu aldığım tarihte 18 haftalık olucam onlar gün mü veriyor detaylı ultrason için yoksa randevu alınınca yapıyor mu o gün direkt eğer öyleyse randevumu ileri tarihe alayım
myangelson Cnhavva kadın doğum doktoruna gidip perinatolojiye yeşil alan açılması lazım o şekilde randevu alabilirsiniz. Sabah saat tam 10 da MHRS den alabilirsiniz ama yeşil alan açılması lazım
Cnhavva myangelson evet aradim simdi oyle dedi ozel de takipliyim o konuda bilgimiz yok burdan bi doktorun yonlendirmesi gerekiyo dedi hastane isleri cok karisik detayli yaptirmak istiyorum ama isin icinden cikamadim
myangelson Cnhavva evet devletteki doktor açması gerekiyor Çerkezköy devlette kadın doğum doktoru varsa ona gidin oradan açmaları lazım. Türkiye geneli perinatoloji bölümleri açılıyor görebiliyorsunuz bende o şekilde almıştım detayliya randevu
Cnhavva myangelson burdaki devlette randevu beklesem zaten detayli zamani gecer cok zor randevu almak
Gulefsan1 Cnhavva normal kadın doğuma git. Yeşil listeye eklesinler. Perinatoloji ye mhrs den randevu alabilirsiniz bu şekilde. Ben de tekirdağ iehir hastanesinden aldım randevumu daha gitmedim
Cnhavva Gulefsan1 bide oyle deniyim kac gündür ariyorum sizler cevap vermeseniz hastane surekli bi yere yonlendiriyo telefonlar acilmiyo ki bilgi aliyim kadin doguma aliyim o zaman
Alisde bilinmeyen202020 rendevu aldiginizda yapıyor fakat 18 hafta cok kucuk ben 22. Haftamda gitmistim en dogru zamanda geldin demisti 22. 23. Haftalarda daha net görülüyor cunku
bilinmeyen202020 Alisde tamamdır o zaman randevumu iptal edip ileri tarihte alayım teşekkür ederim ben onlar tekrar gün veriyor sandım da gidince